Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про обсяги прийому учнів у Галицький коледж ім. В. Чорновола та професійно-технічні навчальні заклади м. Тернополя у 2018 році

 

Керуючись пунктом 2 статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про освіту», «Про професійно-технічну освіту», «Про формування та розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів», «Про Державний бюджет України на 2018 рік», Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 року № 818 «Про затвердження переліку професій загальнодержавного значення, підготовка за якими здійснюється за кошти державного бюджету» , Постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018р. №95 «Про внесення змін до переліку професій загальнодержавного значення, підготовка за якими здійснюється за кошти державного бюджету», розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 року № 994-р « Про схвалення методичних рекомендацій щодо формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів», враховуючи рішення виконавчого комітету від 24.01.2018 року №57 «Про обсяг регіонального замовлення на підготовку кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів у 2018 році у професійно-технічних навчальних закладах м. Тернополя» виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:
1. Погодити на 2018-2019 навчальний рік обсяги прийому учнів:
1.1. Галицькому коледжу імені В’ячеслава Чорновола на підготовку кваліфікованих робітників згідно з додатком 1 та на підготовку фахівців з вищою освітою згідно з додатком 2 (додаються).
1.2. Технічному коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя, ТВПУ №4 ім. М Паращука, ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму», ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДНЗ «Тернопільський центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну» згідно з додатками 3-8 (додаються).
2. Начальнику управління освіти і науки міської ради Похиляк О.П. підписати державні контракти на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів на 2018-2019 навчальний рік.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.