Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га за адресою вул. Микулинецька для продажу на земельних торгах у формі аукціону

 

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під будівництво та обслуговування об’єкту комерційного призначення за адресою вул. Микулинецька в розмірі 9138,48грн.

1.1.Встановити крок аукціону в розмірі 0,5 відсотків від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,04га за адресою вул. Микулинецька в сумі 45,69 грн.

2.Виконавчому комітету опублікувати в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

3.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

Поіменне голосування