Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1674га за адресою вул. Галицька,7 ОК «ЖБК «Галицька,7»

 

Розглянувши звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7», керуючись ст. 12, 120, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Пункт 4 та пункт 5 рішення міської ради від 16.03.2018року №7/23/162 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1985га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Галицька,7 ОК «ЖБК «Галицька - 7» - вважати такими, що втратили чинність.

2.Дати дозвіл обслуговуючому кооперативу «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7» (код ЄДРПОУ 40284467) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,1674га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Галицька,7.

3.Зобов’язати обслуговуючий кооператив «Житлово - будівельний кооператив «Галицька - 7» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування