Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення від 24.11.2015р. № 7/2/152 «Про регламент Тернопільської міської ради сьомого скликання»

 

Відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про статус депутатів місцевих рад", з метою забезпечення належного рівня інформування про діяльність Тернопільської міської ради, впровадження сучасних методів електронної передачі документів, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доповнити пункт 10.1 наступним реченням:: «Для інформування з проектами документів та документами міської ради, виконання інших депутатських повноважень депутат забезпечується планшетним комп’ютером, який передається йому на відповідальне зберігання. Після направлення електронних документів, депутат зобов’язаний опрацьовувати їх та враховувати при прийнятті ним рішення. Під час засідань колегіальних органів депутат використовує наданий йому планшетний комп’ютер».

2.Пункт 8.16 викласти в наступній редакції: «Всі проекти рішень, які виносяться на порядок денний засідання ради, завчасно надаються для ознайомлення керівникам депутатських фракцій та груп шляхом надсилання документів на електронні адреси, які вказані депутатами та оприлюднені на сайті міської ради».

3.В пункті 30.2 після слів «відома депутатів» словами «шляхом надсилання документів на електронні адреси, які вказані депутатами та оприлюднені на сайті міської ради».

4.Друге речення п.22.11 викласти в наступній редакції: «Перелік питань, які пропонуються виконавчими органами для розгляду на засіданнях постійних комісій, підписаний міським головою, та копії документів (з земельних питань - з викопіюваннями) направляються членам комісій шляхом надсилання документів на електронні адреси, які вказані депутатами та оприлюднені на сайті міської ради не пізніше, ніж за один день до засідання».

5.З пункту 26.6 вилучити третє речення.

6.Внести зміну в п.8.8: замість слова «трьох» читати «чотирьох».

7.Друге речення п.4.7 викласти в наступній редакції: «Акредитованим представникам засобів масової інформації на їх вимогу через відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації надаються електронні варіанти документів, що надсилаються депутатам, за винятком матеріалів, призначених для закритих засідань».

Поіменне голосування