Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

24.09.12

6/п24/1 В. Стемковський

Про внесення змін до рішення міської ради №6/21/14 від 17.05.2012р.

З метою реалізації проекту модернізації центрального опалення у м. Тернополі, на виконання угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування, укладеної 28 січня 2011 року між Тернопільською міською радою, Тернопільським комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, відповідно до статей 16, 17, 18, 74 Бюджетного кодексу України, статей 26, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до пунктів 5 та 6 рішення міської ради №6/21/14 від 17.05.2012р. «Про надання дозволу комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на отримання кредиту від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку та гранту Партнерства з Енергоефективності та Навколишнього Середовища у Східній Європі на інвестицію в реконструкцію та модернізацію інфраструктури теплопостачання у місті, та надання місцевої гарантії Європейському Банку Реконструкції та Розвитку з метою гарантування виконання зобов’язань КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради відповідно до кредитного договору між «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради і Європейським Банком Реконструкції та Розвитку» та викласти їх у наступній редакції:

«5. Доручити директору комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради укласти кредитний договір між КП «ТМТКЕ» і Європейським Банком Реконструкції та Розвитку з дотриманням істотних умов, визначених в пункті 1 цього рішення.

6.Доручити Тернопільському міському голові Надалу С.В. від імені Тернопільської міської ради та директору комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради від імені підприємства укласти договір гранту між Тернопільською міською радою, КП «ТМТКЕ» і Європейським Банком Реконструкції та Розвитку з дотриманням істотних умов, визначених в пункті 4 цього рішення".

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

miskrada_download    

Рішення міської ради