Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

05.10.12

6/25/1

Про затвердження списку присяжних Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області

Розглянувши подання голови Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, керуючись ст.ст. 581, 59 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», враховуючи висновок постійної комісія міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити список присяжних Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/25/2

Про звернення Тернопільської міської ради щодо фінансового забезпечення бюджету м. Тернополя на 2012 рік

Розглянувши звернення Тернопільської міської ради щодо фінансового забезпечення бюджету м. Тернополя на 2012 рік, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення Тернопільської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо фінансового забезпечення бюджету м. Тернополя на 2012 рік.

2.Направити звернення Тернопільської міської ради щодо фінансового забезпечення бюджету м. Тернополя на 2012 рік до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України (текст звернення додається).

 

6/25/3

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 05.01.2011 р. № 6/4/3 “Про місцеві податки і збори”

Керуючись ст.26, 69 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12 Податкового кодексу України, змінами до Податкового кодексу України, внесеними Законами України від 07.07.2011р. № 3609 ”Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України”, від 24.05.2012р. № 4834 „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм”, від 5.08.2012р. № 5083 „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв’язку з проведенням адміністративної реформи в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до рішення міської ради від 5.01.2011р. №6/4/3 „Про місцеві податки і збори”:

1.1.В розділі IV „Порядок нарахування і строки сплати збору” додатку № 5 „Положення про туристичний збір” пункт д) викласти в новій редакції: ”Особи, які прибули за путівками (курсівками) на лікування, оздоровлення, реабілітацію до лікувально-профілактичних, фізкультурно-оздоровчих та санаторно-курортних закладів, що мають ліцензію на медичну практику та акредитацію Міністерства охорони здоров'я України” та доповнити розділ IV пунктами е)”Діти віком до 18 років” та є) „Дитячі лікувально-профілактичні , фізкультурно-оздоровчі та санаторно-курортні заклади”.

1.2.Викласти додаток № 7 „Положення по єдиному податку” у новій редакції згідно з додатком 1 (додається).

1.3.Встановити, що у відповідності до Закону України від 24.05.2012р. № 4834 „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм” пункт 1.5 рішення міської ради від 05.01.2011р. № 6/4/3 „Про місцеві податки і збори” (щодо запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) набуває чинності з 1.01.2013р.

2.Визначити, що у випадку внесення змін до Податкового Кодексу України Положення про місцеві податки і збори застосовуються лише в тій частині, що не суперечить нормам зазначеного Кодексу.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/25/4

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя»

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 05.03.2021 №8/4/39

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу», враховуючи лист комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» від 29.08.2012р. № 361/04, висновок постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до п.7.4 Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», затвердженого рішенням міської ради від 16.08.2011р. № 6/13/15 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури.

 

6/25/5

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік

Керуючись ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012р., затвердженого рішенням міської ради від 16.12.2011р. №6/16/13 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік», згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

 

6/25/6

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу», розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до п.4.1 Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 24.02.2011р. № 6/6/38, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів.

 

6/25/7

Про внесення змін та доповнень до рішень міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни та доповнення:

1.1.В п. 3 рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/9 «Про реорганізацію Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 та Християнського колегіуму ім. Й.Сліпого» виклавши його в наступній редакції: «Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо створення комісій з припинення Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Християнського колегіуму ім. Й.Сліпого та затвердження передавальних актів».

1.2.В п.3 рішення міської ради від 20.06.2011р. № 6/9/11 «Про реорганізацію Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 з поглибленим вивченням іноземних мов» виклавши його в наступній редакції: «Делегувати виконавчому комітету міської ради повноваження щодо створення комісії з припинення Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області та затвердження передавального акту»;

1.3.В п. 3 рішення міської ради від 16.02.2012р. № 6/19/121 «Про реорганізацію Інформаційно-методичного центру освіти комунальної форми власності м. Тернополя» виклавши його в наступній редакції « Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо створення комісії з припинення діяльності Інформаційно-методичного центру освіти комунальної форми власності м. Тернополя та затвердження передавального акту»;

1.4.В п. 4 рішення міської ради від 30.03.2012р. № 6/20/2 «Про зміну найменування комунального закладу «Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа з футболу» на комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» та припинення комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №3» шляхом приєднання до комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» виклавши його в наступній редакції: «Делегувати виконавчому комітету Тернопільської міської ради повноваження щодо створення комісії з припинення діяльності комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №3» та затвердження передавального акту».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, науки, культури.

 

6/25/8

Про передачу житлового будинку за адресою вул. Академіка В. Гнатюка,19 у спільну власність громадянам

Розглянувши звернення гр.Ганжі Оксани Фадеївни, гр. Провальнюк Надії Адамівни, гр.Провальнюк Світлани Леонідівни, гр. Атаманець Зоряни Леонідівни, з метою належного утримання житлових будинків, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати житловий будинок за адресою вул. Академіка В. Гнатюка,19 у спільну власність громадянам, згідно з додатком (додається).

2.Громадянам оформити право власності на вказаний в п.1 рішення житловий будинок, відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/9

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця»

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», затвердженого рішенням міської ради від 05.02.2010р. №5/32/16 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» та викласти п.4.7. в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/10

Про надання дозволу на участь в реалізації Проекту спільного впровадження

З метою реалізації Проекту, спрямованого на скорочення викидів парникових газів, у рамках механізму спільного впровадження Кіотського протоколу, відповідно до ст. 6 даного протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату від 09.05.1992р. та Порядку підготовки, розгляду, схвалення та реалізації проектів, спрямованих на скорочення обсягу антропогенних викидів парникових газів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006р. № 206, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2012р. № 1539 «Про надання дозволу на участь в реалізації Проекту спільного впровадження», висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради і комунальному підприємству «Тернопільводоканал» на участь в реалізації Проекту спільного впровадження з EVO CARBON TRADING SERVICES LTD.

2.Уповноважити директора комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради і директора комунального підприємства «Тернопільводоканал» на підписання від імені підприємств договорів купівлі скорочень викидів щодо проекту спільного впровадження з EVO CARBON TRADING SERVICES LTD та додатки до них.

3.Затвердити форму договору, який буде укладено відповідно до п. 2 даного рішення та додаток до нього (додаються).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/11

Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради

З метою впорядкування обліку теплових мереж, якими транспортується теплоносій в житловий фонд міста та для ефективності подальшої їх експлуатації, беручи до уваги експертні висновки щодо вартості цих мереж, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2012р. №1545 “Про впорядкування обліку теплових мереж” , висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести в статутний капітал комунального підприємства теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради основні засоби в складі ділянок теплових мереж, які визначені рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.09.2012р. №1545 “Про впорядкування обліку теплових мереж”, загальною вартістю 39543380 (тридцять дев'ять мільйонів п'ятсот сорок три тисячі триста вісімдесят) гривень 00 коп., згідно з додатком 1 (додається).

2.Внести зміни в статут комунального підприємства теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 05.02.2010 р. № 5/32/17 «Про затвердження статуту комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради в новій редакції», згідно з додатком 2 (додається).

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/12

Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради від 16.02.2012 р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності міста»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Доповнити додаток 3 до рішення міської ради від 16.02.2012 р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності» пунктом наступного змісту: «38. Повне товариство «Максима» за адресою вул. . Є.Коновальця, 6 площею 18,5 кв.м. для влаштування опорного пункту з обслуговування ліфтів»

2.Доповнити додаток 1 до рішення міської ради від 16.02.2012 р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності» пунктом наступного змісту: «31. Комунальне підприємство «Тернопіль Інтеравіа» за адресою вул. Коперніка, 1 загальною площею 17,4 кв.м.»

3.Внести зміни в п. 20 додатку 3 до рішення міської ради від 16.02.2012 р. № 6/19/25 «Про надання в безоплатне користування майна комунальної власності» і в колонці «Загальна площа, кв.м.» замість: «499,3» читати: «480,8».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/25/13

Про приватизацію об’єктів комунальної власності

Керуючись ст. 7 Закону України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)“, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Вважати таким, що втратив чинність пункт 2 додатку 4 до рішення міської ради від 18.12.2008 року № 5/23/14 “Про приватизацію об’єктів комунальної власності”.

2.Затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації шляхом викупу орендарем, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/25/14

Про зміну найменування Методичного центру по роботі з сім’єю та молоддю за місцем проживання на Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю”, „Про позашкільну освіту”, враховуючи рішення виконавчого комітету від 18.07.2012р. № 1153 „Про затвердження заходів щодо розвитку клубів за місцем проживання” (міська комплексна програма „Сім”я” на 2012 – 2015 роки) та висновки постійної комісії міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро-2012, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Змінити найменування Методичного центру по роботі з сім’єю та молоддю за місцем проживання на Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання.

2.Затвердити Положення про Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання, згідно з додатком (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань молодіжної політики, туризму, фізичної культури, спорту та підготовки до Євро-2012.

 

6/25/15

Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши звернення Тернопільської обласної Федерації футболу від 06.03.2012р. № 18, з метою популяризації здорового способу життя, морального виховання громадян, запобігання підлітковій злочинності, розвитку футболу в місті Тернополі, проведення всеукраїнських, міжнародних змагань з футболу на високому організаційному рівні, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати Тернопільській обласній Федерації футболу в безоплатне користування нежитлове приміщення КП “Тернопільський міський стадіон" загальною площею 61, 1 кв. м., за адресою проспект С. Бандери, 15, терміном на 3 роки.

2.Директору КП “ Тернопільський міський стадіон ” в місячний термін укласти договір безоплатного користування майном, що належить до комунальної власності, з Тернопільською обласною Федерації футболу.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/25/16

Про затвердження статуту Тернопільського міського комунального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги”

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання рішенням сесії міської ради від 16.08.2012р.№ 6/23/15 «Про створення Тернопільського міського комунального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги», враховуючи висновки постійної комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Статут Тернопільського міського комунального міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/25/17

Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 16.08.2011р. №6/13/14 "Про надання в безоплатне користування приміщень"

Враховуючи рішення міської ради від 30.03.2012р. №6/20/1 «Про затвердження Концепції створення та організації діяльності Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в місті Тернополі», рішення виконавчого комітету від 05.07.2012р. №1008 «Про передачу частини нежитлових приміщень Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги на баланс управління обліку та контролю за використанням комунального майна», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 16.08.2011р. №6/13/14 "Про надання в безоплатне користування приміщень" та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства.

 

6/25/18

Про втрату чинності рішення міської ради від 19.05.2011 р. №6/8/19

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рішення міської ради від 16.02.2012 р. №6/19/33 "Про зміни в складі адміністративної комісії" та висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 19.05.2011 р. №6/8/19 "Про внесення змін до складу адміністративної комісії".

 

6/25/19

Про звернення до Прем’єр-Міністра України щодо необхідності внесення змін у Постанову Кабінету Міністрів України від 11.06.2012р. №517 (із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 626 від 04.07.2012)

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал», керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звернення до Прем’єр-Міністра України щодо необхідності внесення змін у Постанову Кабінету Міністрів України від 11.06.2012р. №517 (із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 626 від 04.07.2012).

2.Направити звернення щодо необхідності внесення змін у Постанову Кабінету Міністрів України від 11.06.2012р. №517 (із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 626 від 04.07.2012) до Прем’єр-Міністра України Азарова М.Я. (текст звернення додається).

 

6/25/20

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4951га для обслуговування об’єкта незавершеного будівництва, мотелю з закладом громадського харчування за адресою вул. ___________ гр.Попадину І.Б.

Розглянувши звернення гр.Попадина Ігоря Борисовича, керуючись ст.12, 120, 123, 124, Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Попадину Ігорю Борисовичу (ід. номер __________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4951га для обслуговування об’єкта незавершеного будівництва, мотелю з закладом громадського харчування за адресою вул. ____________.

2.Надати в оренду терміном на п'ять років гр. Попадину Ігорю Борисовичу (ід. номер _________) земельну ділянку площею 0,4951га для обслуговування об»єкта незавершеного будівництва, мотелю з закладом громадського харчування за адресою вул. ___________.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати гр.Попадина Ігоря Борисовича в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/21

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0462га за адресою вул______________ гр.Градовому М.С.

Розглянувши звернення гр.Градового Миколи Степановича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Градовому Миколі Степановичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0462га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________________.

 

6/25/22

Про внесення змін в рішення міської ради від 06.07.12р. № 6/22/103 «Про надання релігійній громаді «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,08 га для будівництва каплиці за адресою вул. Львівська»

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 06.07.12р. № 6/22/103 «Про надання релігійній громаді « Парафія Вознесіння Господнього» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,08 га для будівництва каплиці за адресою вул. Львівська» та після слів: «площею до 0,08 га» читати: «за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність, з них відведених під будівництво, будівництво на яких не розпочато,» і далі по тексту.

 

6/25/23

Про затвердження Тернопільському дошкільному навчальному закладу №5 Тернопільської міської ради технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,5895 га для обслуговування будівель дошкільного закладу за адресою вул. С. Наливайка,2

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №5 Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №5 Тернопільської міської ради (ід.код. ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою вул. С. Наливайка,2.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №5 Тернопільської міської ради (ід.код. ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,5895га для обслуговування будівель дошкільного закладу за адресою вул. С. Наливайка,2

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №5 Тернопільської міської ради в місячний термін оформити Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

 

6/25/24

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Чернівецька КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,98,99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід.код ___________________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0500га терміном на три роки для проходу та проїзду за адресою вул. Чернівецька.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотку від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/25

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 4,7446га за адресою вул. Енергетична,2 ВАТ «Тернопільобленерго»

Розглянувши звернення відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст. 12,120,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго» (ід.код ___________________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 4,7446га для обслуговування будівель та споруд за адресою вул. Енергетична,2 з наданням земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років.

 

6/25/26

Про внесення змін в рішення від 06.07.2012р. №6/22/64 „Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва виробничо-складських приміщень за адресою вул. ___________ гр.Турчину П.І.”

Розглянувши звернення громадянина Турчина Павла Івановича, керуючись ст.12, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в п.2.1 рішення міської ради 06.07.2012р. №6/22/64 „Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,10га для будівництва виробничо-складських приміщень за адресою вул. ___________ гр.Турчину П.І.” та замість слів «після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови» читати «після проведення державної реєстрації державного акту на землю віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення».

 

6/25/27

Про надання земельної ділянки площею 0,4353га за адресою вул. Громницького,5 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №34 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №34 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №34 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,4353га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Громницького,5.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №34 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,4353га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Громницького,5.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №34 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/28

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0421га за адресою вул. ________________ гр.Юхимцю Ю.В.

Розглянувши звернення гр.Юхимця Юрія Вікторовича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0421га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ____________ гр.Юхимцю Юрію Вікторовичу

2.Надати гр.Юхимцю Юрію Вікторовичу (ід.номер ___________________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0421га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _______________.

3.Зобов’язати гр.Юхимця Юрія Вікторовича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/29

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0348га за адресою вул. ______________ гр.Боднар Л.Д., Шапаренко С.І.

Розглянувши звернення гр.Боднар Любові Дмитрівни, Шапаренко Світлани Ігорівни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0348га для обслуговування житлового будинку, за адресою вул____________ гр.Боднар Любові Дмитрівні, Шапаренко Світлані Ігорівні.

2.Надати гр.Боднар Любові Дмитрівні (ід.номер ___________________), Шапаренко Світлані Ігорівні (ід.номер ___________________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 0,0348га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _______________.

3.Зобов’язати гр.Боднар Любов Дмитрівну, Шапаренко Світлану Ігорівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/30

Про надання земельної ділянки площею 0,7408га за адресою вул. Ак.І.Горбачевського,5 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,7408га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Ак.І.Горбачевського,5.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,7408га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Ак.І.Горбачевського,5.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/31

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0633га для обслуговування котельні за адресою вул. Фабрична,5а комунальному підприємству теплових мереж „Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства теплових мереж „Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради, керуючись ст.12,120,123,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству теплових мереж „Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0633га для обслуговування котельні за адресою вул. Фабрична,5а.

2.Вилучити з користування приватного підприємства «ТернопільКомСервіс» (ід. код ___________________) земельну ділянку площею 0,0633га за адресою вул. Фабрична,5а, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Надати комунальному підприємству теплових мереж „Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,0633га для обслуговування котельні за адресою вул. Фабрична,5а.

3.1.Після проведення державної реєстрації державного акту на право постійного користування земельною ділянкою, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

4.Зобов’язати комунальне підприємство теплових мереж „Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/32

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0147га за адресою вул. _____________ гр.Шишковській Г.З., гр.Шишковському С.О.

Розглянувши звернення гр. Шишковської Галини Зиновіївни, гр. Шишковського Сергія Олеговича, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ___________ гр.Шишковській Галині Зиновіївні, гр.Шишковському Сергію Олеговичу.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу «Товариство індивідуальних забудівників «Цукровар» (ід.код ___________________) земельну ділянку площею 0,0147га за адресою вул. _______________, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр.Шишковській Галині Зиновіївні (ід.номер ___________________), гр.Шишковському Сергію Олеговичу (ід.номер ___________________) безоплатно у спільну сумісну приватну власність земельну ділянку площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _______________.

4.Зобов’язати гр.Шишковську Галину Зиновіївну, гр.Шишковського Сергія Олеговича:

4.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/33

Про затвердження Тернопільському дошкільному навчальному закладу №36 Тернопільської міської ради технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 1,0333 га для обслуговування будівлі дошкільного закладу за адресою вул. К. Савури,13

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №36 Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №36 Тернопільської міської ради (ід.код. ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою за адресою вул. К. Савури,13.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №36 Тернопільської міської ради (ід.код. ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,0333га для обслуговування будівлі дошкільного закладу за адресою вул. К.Савури,13

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №36 Тернопільської міської ради в місячний термін оформити Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою.

 

6/25/34

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0144га за адресою вул. 15 Квітня суб’єкту підприємницької діяльності Ільківу В. В.

Розглянувши звернення суб’єкта підприємницької діяльності Ільківа Володимира Володимировича, керуючись ст.12,120,123,124,141 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0144га для обслуговування та реконструкції викупленого торгового павільйону під магазин з кафетерієм за адресою вул. 15 Квітня суб’єкту підприємницької діяльності Ільківу Володимиру Володимировичу (ід. номер ___________________).

2.Вилучити з користування фізичної особи-підприємця Борисюка Андрія Володимировича (ід номер ___________________) земельну ділянку площею 0,0036га за адресою вул. 15 Квітня, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1.Договір оренди землі від 21.07.2011р., про що книзі записів засвідчення факту реєстрації вчинено запис 04. 08. 2011р. №4445 та зареєстрований у Управлінні Держкомзему у м. Тернополі, про що в державному реєстрі земель вчинено запис від 26.10. 2011р. за №611010004000514 - розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Надати суб’єкту підприємницької діяльності Ільківу Володимиру Володимировичу в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0144га для обслуговування та реконструкції викупленого торгового павільйону під магазин з кафетерієм за адресою вул. 15 Квітня.

4.Зобов’язати суб’єкта підприємницької діяльності Ільківа Володимира Володимировича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/35

Про внесення змін в рішення від 17.05.2012р. №6/21/39 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,11га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради»

Розглянувши звернення комунального підприємства фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради», керуючись ст.12,92,123,124,125 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/39 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,11га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Текстильна КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради»: текст рішення після слів «за адресою вул. Текстильна» доповнити словами «з наданням в постійне користування, за рахунок земель не наданих у користування та не переданих у власність».

 

6/25/36

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0780га для обслуговування 17-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями магазину за адресою вул. Н.Яремчука, 39А ОСББ «Яремчука, 39А»

Розглянувши звернення об»єднання співвласників багатоквартирного будинку «Яремчука,39А», керуючись ст.12, 120, 123, 124, Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі» враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити об»єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Яремчука, 39А» (ід. код ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0780га для обслуговування 17-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями магазину за адресою вул. Н.Яремчука, 39А.

2.Надати в оренду терміном на десять років об»єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Яремчука, 39А» (ід. код ___________________) земельну ділянку площею 0,0780га для обслуговування 17-квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями магазину за адресою вул. Н.Яремчука, 39А.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати об»єднання співвласників багатоквартирного будинку «Яремчука, 39А» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/37

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,1207га для обслуговування 12-квартирного житлового будинку за адресою вул. Б.Лепкого, 5а ТОВ «Добродій-ЛТД»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Добродій-ЛТД» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Добродій-ЛТД» (ід. код ___________________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,1207га для обслуговування 12-квартирного житлового будинку за адресою вул. Б.Лепкого, 5а.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Добродій-ЛТД» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

 

6/25/38

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0148га за адресою вул. _____________ гр. Ямнюку П. М.

Розглянувши звернення гр. Ямнюка Петра Михайловича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Ямнюку Петру Михайловичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,0148га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ______________.

 

6/25/39

Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства благоустрою та екології на розроблення проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж ботанічного заказника місцевого значення «Чагарі кутківецькі»

Розглянувши звернення управління житлово-комунального господарства благоустрою та екології, керуючись ст.12,44,51,123, Земельного кодексу України, Постановою кабінету Міністрів України від 25.08.2004р. № 1094 «Про затвердження порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл управлінню житлово-комунального господарства благоустрою та екології» (ід. код ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж ботанічного заказника місцевого значення «Чагарі кутківецькі» площею до 90 га за адресою Львівське шосе.

 

6/25/40

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0770га для обслуговування нежилого приміщення-бойлерної за адресою вул. Новий Світ,91б державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця»

Розглянувши звернення відокремленого підрозділу «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», керуючись ст.12,120,123,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід. код ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0770га обслуговування нежилого приміщення-бойлерної за адресою вул. Новий Світ,91б.

2.Надати державному територіально-галузевому об’єднанню «Львівська залізниця» (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,0770га для обслуговування нежилого приміщення-бойлерної за адресою вул. Новий Світ,91б.

2.1.Після проведення державної реєстрації державного акту на право постійного користування земельною ділянкою, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

3.Зобов’язати державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/41

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. ________

Розглянувши звернення гр..Білика Ігоря Орестовича, керуючись ст.12,98,99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Білику Ігорю Орестовичу (ід.номер ___________________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0100га терміном на три роки для паркування механічних транспортних засобів за адресою вул. _________.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотку від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/42

Про надання гр. Білику І.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,04 га для ведення садівництва за адресою вул. __________

Розглянувши звернення гр. Білика Ігоря Орестовича керуючись ст.12,35,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянину Білику Ігорю Орестовичу (ід. номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,04 га для ведення садівництва за адресою вул. ____________.

 

6/25/43

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0702га за адресою вул. ____________ гр.Ваврик П. І.

Розглянувши звернення учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС гр.Ваврика Петра Івановича, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0702га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою вул. ___________гр.Ваврику Петру Івановичу.

2.Передати гр. Ваврику Петру Івановичу (ід.номер ___________________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0702га для будівництва та обслуговування житлового будинку за адресою вул. ___________.

3.Зобов’язати гр. Ваврика Петра Івановича:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/44

Про розгляд протесту прокурора міста Тернополя від 17.09.2012р. №90-7906вих-12

Розглянувши протест прокурора міста Тернополя від 17.09.2012р. №90-7906вих-12 на рішення двадцять другої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/22/151 від 6 липня 2012 року, керуючись ст. 12, 123, 124, 141, 142 Земельного кодексу України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Протест прокурора міста Тернополя 17.09.2012р. №90-7906вих-12 на рішення двадцять другої сесії Тернопільської міської ради шостого скликання №6/22/151 від 6 липня 2012 року - задоволити.

2.Рішення сесії Тернопільської міської ради №6/22/151 від 06.07.2012р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6га для розташування промислового ринку за адресою вул. С. Будного ТОВ «Тернопільський речовий ринок» - скасувати.

 

6/25/45

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0147га за адресою вул. ____________ гр.Дубчак С. С.

Розглянувши звернення гр. Дубчак Софії Сезонівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _________ гр. Дубчак Софії Сезонівні.

2.Вилучити з користування обслуговуючого кооперативу «Товариство індивідуальних забудівників «Цукровар» (ід.код ___________________) земельну ділянку площею 0,0147га за адресою вул. ____________, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Передати гр. Дубчак Софії Сезонівні (ід.номер ___________________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0147га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. __________.

4.Зобов’язати гр. Дубчак Софію Сезонівну:

4.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

4.3.Погоджувати з управлінням з питань містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/46

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0340га за адресою вул. ________________ гр.Хмілю С.В.

Розглянувши звернення гр.Хміля Стефана Володимировича , керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Хмілю Стефану Володимировичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею до 0,0340га, для обслуговування житлового будинку за адресою вул. _______________

 

6/25/47

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0214га за адресою вул. ________________ гр.Токарській Л.І.

Розглянувши звернення гр.Токарської Любові Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Токарській Любові Іванівні (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її у приватну власність площею до 0,0214га для обслуговування житлового будинку за адресою вул. ________________.

 

6/25/48

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.11.2009р. №5/30/102

Розглянувши звернення гр.Веселовського Михайла Михайловича, керуючись ст. 12, 35, 121, 151 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 27.11.2009р. №5/30/102 «Про затвердження матеріалів вибору земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею до 0,1314га для обслуговування двохквартирного житлового будинку за адресою вул. ___________гр..Веселовському М.М.» та замість слів «двохквартирного житлового будинку» читати «незавершених будівництвом блокованих житлових будинків».

 

6/25/49

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,9957га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами за адресою вул. Гайова, 41А ФО-П Матлі А.М.

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Матли Андрія Михайловича, керуючись ст. 12, 20, 123, 124 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити фізичній особі – підприємцю Матлі Андрію Михайловичу (ід. номер ___________________) проект відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,9957га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами за адресою вул. Гайова, 41А.

2.Дозволити фізичній особі – підприємцю Матлі Андрію Михайловичу (ід. номер ___________________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,9957га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражами за адресою вул. Гайова, 41А.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати фізичну особу – підприємця Матлу Андрія Михайловича в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/25/50

Про надання дозволу на складання проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0450га за адресою вул. _________ гр.Дупаю Р.М.

Розглянувши звернення гр.Дупая Романа Миколайовича, керуючись ст. 12, 20, 123, Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Дупаю Роману Миколайовичу (ід.номер ___________________) на складання проекту відведення щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 0,0450га за рахунок земель що перебувають в оренді, для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за адресою вул. ______________.

2.Зобов’язати гр.Дупая Романа Миколайовича в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо зміни цільового використання земельної ділянки на розгляд міської ради.

 

6/25/51

Про внесення змін в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/42 „Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га за адресою вул. __________________ гр.Новак Т.В.”

Керуючись Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в рішення міської ради від 17.05.2012р. №6/21/42 „Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га за адресою вул. ________________ гр.Новак Т.В.” та замість слів та цифр: „площею до 0,0500га” читати: „ площею до 0,0578га”.

 

6/25/52

Про надання земельної ділянки площею 1,1650га за адресою вул. Р.Купчинського,5а Тернопільському технічному ліцею Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського технічного ліцею Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському технічному ліцею Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право земельною ділянкою площею 1,1650га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Р.Купчинського,5а.

2.Надати Тернопільському технічному ліцею Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 1,1650га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Р.Купчинського,5а.

3.Зобов’язати Тернопільський технічний ліцей Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/53

Про надання земельної ділянки площею 0,8180га за адресою вул. Кн.Острозького,51 Тернопільському навчально-виховному комплексу «Школа-ліцей №13» Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей №13» Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському навчально-виховному комплексу «Школа-ліцей №13» Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,8180га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Кн.Острозького,51.

2.Надати Тернопільському навчально-виховному комплексу «Школа-ліцей №13» Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,8180га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Кн.Острозького,51.

3.Зобов’язати Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей №13» Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/54

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0180га для обслуговування зупинки громадського транспорту «просп.С.Бандери» (напрямок до центру) з об’єктом торгівельно-побутового призначення за адресою просп.С.Бандери ТОВ «Тер-Пінгвін»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін» (ід. код ___________________) в оренду терміном на два роки земельну ділянку площею 0,0180га для обслуговування зупинки громадського транспорту «просп.С.Бандери» (напрямок до центру) з об’єктом торгівельно-побутового призначення за адресою просп.С.Бандери.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін» в місячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/25/55

Про надання земельної ділянки площею 0,7159га за адресою вул. Стадникової, 22 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 21.09.2013р. №6/37/89

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області (___________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,7159га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Стадникової, 22.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,7159га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Стадникової, 22.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/56

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0198га для будівництва та обслуговування об’єкта незавершеного будівництва, добудови салону краси за адресою вул. _____________ гр.Рудько З.Д.

Розглянувши звернення гр.Рудько Зіновії Дмитрівни, керуючись ст. 12, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Рудько Зіновії Дмитрівні (ід.номер ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0198га для будівництва та обслуговування об’єкта незавершеного будівництва, добудови салону краси за адресою вул. .___________.

2.Надати в оренду терміном на п’ять років гр.Рудько Зіновії Дмитрівні (ід.номер ___________________) земельну ділянку площею 0,0198га, для будівництва та обслуговування об’єкта незавершеного будівництва, добудови салону краси за адресою вул. ________________.

2.1.Після державної реєстрації договору оренди, віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

3.Зобов’язати гр.Рудько Зіновію Дмитрівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/57

Про надання земельної ділянки площею 0,5895га за адресою вул. Шота Руставелі,1 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області

Розглянувши звернення Тернопільського дошкільного навчального закладу №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області, керуючись ст.12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському дошкільному навчальному закладу №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,5895га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Шота Руставелі,1.

2.Надати Тернопільському дошкільному навчальному закладу №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області (ід.код ___________________) в постійне користування земельну ділянку площею 0,5895га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Шота Руставелі,1.

3.Зобов’язати Тернопільський дошкільний навчальний заклад №15 Тернопільської міської ради Тернопільської області в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/58

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га за адресою вул. Замкова, 6а ТОВ «Акватер»

В рішення внесено доповнення відповідно до рішення міської ради від 20.12.2012р. №6/27/109

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Акватер», керуючись ст.12, 120, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Акватер» (ід.код) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,19га для обслуговування та реконструкції з надбудовою нежитлової будівлі кафе-бару «Назарія» за адресою вул. Замкова, 6а з наданням в оренду терміном на десять років, в тому числі за рахунок земель управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради – 0,1046 га (землі рекреаційного призначення, в тому числі - землі які використовуються в комерційних цілях – 0,0201 га, землі змішаного використання – 0,0845 га), за рахунок земель міської ради не наданих в користування та не переданих у власність – 0,0854 га (землі житлової та громадської забудови, в тому числі землі, відведені під будівництво (будівництво на яких не розпочато – 0,0854 га).

 

6/25/59

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,20га за адресою вул. Микулинецька, у власність шляхом продажу через аукціон під будівництво автогосподарського підприємства

З метою створення конкурентності у набутті права власності на землю, керуючись ст. 12, 127, 134-137 Земельного кодексу України, рішенням міської ради від 10.02.2005р. №4/14/51 „Про затвердження Положення про організацію та проведення земельних аукціонів в м.Тернополі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,20га за адресою вул. Микулинецька, у власність шляхом продажу через аукціон під будівництво автогосподарського підприємства.

 

6/25/60

Про затвердження переліку земельних ділянок та надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні

З метою створення конкурентності у набутті права власності на землю, керуючись ст. 12, 127, 134-137 Земельного кодексу України, рішенням міської ради від 29.05.2008р. №5/17/122 „Про затвердження Положення про порядок продажу права оренди земельних ділянок в м.Тернополі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити перелік земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні та дати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наданням в оренду терміном на десять років, право оренди на які підлягає продажу на аукціоні, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.

 

6/25/61

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0069га за адресою вул. _____________ гр. Шевченку А. А.

Розглянувши звернення гр. Шевченка Андрія Анатолійовича, керуючись ст.12,40,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0069га для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. Братів Бойчуків гр.Шевченку Андрію Анатолійовичу (ід. номер ___________________).

2.Надати гр. Шевченку Андрію Анатолійовичу в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0069га для будівництва та обслуговування гаража за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр. Шевченка Андрія Анатолійовича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/62

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,15га за адресою бульв.П.Куліша КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,15га для тимчасового паркування автомобілів за адресою бульв.П.Куліша.

 

6/25/63

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га за адресою вул. С. Будного КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (ід.код ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,60га для влаштування об’єктів торгово-побутового призначення за адресою вул. С. Будного.

 

6/25/64

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га під будівництво та обслуговування станції технічного обслуговування за адресою вул. С.Будного КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123,124,125 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га під будівництво та обслуговування станції технічного обслуговування за адресою вул. С.Будного.

2.Надати комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) земельну ділянку площею 0,10га в постійне користування, під будівництво та обслуговування станції технічного обслуговування за адресою вул. С.Будного.

3.Зобов’язати комунальне підприємство фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/65

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,7га під будівництво гаражів за адресою просп.Злуки КП фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення комунального підприємства фірми “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради, керуючись ст. 12,92,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі “Тернопільбудінвестзамовник” Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,7га під будівництво гаражів за адресою просп.Злуки.

 

6/25/66

Про надання Тернопільському національному економічному університету дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування сільськогосподарських угідь в структурному підрозділі НДВГ «Наука»

Розглянувши звернення Тернопільського національного економічного університету про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування сільськогосподарських угідь в структурному підрозділі НДВГ «Наука», керуючись ст. 22 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 02.11.2011р. № 1134, ст. 52 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Тернопільському національному економічному університету (ід. код ___________________) на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування сільськогосподарських угідь в структурному підрозділі НДВГ «Наука».

2.Тернопільському національному економічному університету:

2.1.забезпечити розроблення проекту відповідно до «Порядку розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.11.11р. №1134;

2.2.розроблений проект в установленому порядку подати на погодження Тернопільській міській раді.

 

6/25/67

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0750га за адресою вул. _________ гр.Самборській М.Т.

Розглянувши звернення гр.Самборської Михайлини Теодорівни, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Самборській Михайлині Теодорівні (ід.номер ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0750 га для ведення садівництва за адресою вул. ___________.

2.Надати гр.Самборській Михайлині Теодорівні в оренду терміном на п»ять років земельну ділянку площею 0,0750га для ведення садівництва за адресою вул. ___________.

3.Зобов’язати гр.Самборську Михайлину Теодорівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/68

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га за адресою вул. _____________ гр.Кашенець С.О.

Розглянувши звернення гр. гр.Кашенець Світлани Олександрівни, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Кашенець Світлані Олександрівні (ід.номер ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. __________-.

2.Надати гр. Кашенець Світлані Олександрівні (ід.номер ___________________) в оренду терміном на п»ять земельну ділянку площею 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. ____________.

3.Зобов’язати гр. Кашенець Світлану Олександрівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/69

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12га за адресою вул. ____________- гр. Чипурка С. В.

Розглянувши звернення гр. Чипурка Світлани Володимирівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Чипурка Світлані Володимирівні (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. _______________.

 

6/25/70

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08га за адресою вул. __________ гр.Ковальчук О.І.

Розглянувши звернення гр.Ковальчук Ольги Іванівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Ковальчук Ользі Іванівні (ід.номер ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,08га для ведення садівництва за адресою вул. _____________.

2.Передати гр.Ковальчук Ользі Іванівні (ід.номер ___________________) безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,08га для ведення садівництва за адресою вул. Бригадна.

3.Зобов’язати гр.Ковальчук Ольгу Іванівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

 

6/25/71

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12га за адресою вул. ________ гр. Водецькому М. Я.

Розглянувши звернення гр. Водецького Мирослава Ярославовича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Водецькому Мирославу Ярославовичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. _______________.

 

6/25/72

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0600га за адресою вул. ______________ гр.Козак Н.Б.

Розглянувши звернення гр.Козак Наталії Богданівни, керуючись ст. 12, 35, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр.Козак Наталії Богданівні (ід. номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,0600га для ведення садівництва за адресою вул. ________________.

 

6/25/73

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки в м. Тернополі (гр.Мицько Н.М. та інші)

Пункт 2 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 04.04.2017р. №7/14/187, пункт 4 додатку до рішення втратив чинність відповідно до рішення міської ради від 05.03.2021 №8/4/129

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 33, 36, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”,  висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада

ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки, згідно з додатком (додається).

6/25/74

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га за адресою вул. ___________ гр.Писик Л.І.

Розглянувши звернення гр.Писик Любові Іванівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. _______ гр.Писик Любові Іванівні.

2.Надати гр.Писик Любові Іванівні (ід.номер ___________________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,1000га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою вул. ________________.

3.Зобов’язати гр.Писик Любов Іванівну.

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва та реконструкції житлового будинку.

 

6/25/75

Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,0130га для ведення городництва за адресою просп.______________ гр.Сенатович О.В.

Розглянувши звернення гр.Сенатович Ольги Володимирівни, керуючись ст.12, 36, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку площею 0,0130га для ведення городництва за адресою просп._____________ гр.Сенатович Ользі Володимирівні.

2.Надати гр.Сенатович Ользі Володимирівні (ід.номер ___________________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0130га для ведення городництва за адресою просп.________________.

3.Зобов’язати гр.Сенатович Ольгу Володимирівну оформити в місячний термін договір оренди земельної ділянки.

 

6/25/76

Про надання у приватну власність земельної ділянки площею 0,0810га за адресою вул. _____________ гр.Демянчук Г.А.

Розглянувши звернення гр.Демянчук Галини Антонівни, керуючись ст.12,35,118,121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Передати гр.Демянчук Галині Антонівні (ід.номер ___________________) безоплатно у приватну власність земельну ділянку площею 0,0810га для ведення садівництва за адресою вул. _____________.

2.Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 15.08.2012р. №4670 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 28.08.12р. №611010004000891 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3.Зобов’язати гр.Демянчук Галину Антонівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Оформити передачу земельної ділянки у приватну власність відповідною документацією.

 

6/25/77

Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (гр.Романевич Л.П. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 40, 118, 121

Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 „Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки”, висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передаються у власність земельні ділянки:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/78

Про продовження договорів оренди земельних ділянок (гр.Чулій С.М. та інші)

Розглянувши клопотання громадян про надання земельних ділянок в оренду, керуючись ст.12, 33, 36, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Припинити дію договору оренди земельної ділянки, зареєстрованого в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 08.04.2009р. за №3541 та в Тернопільській регіональній філії державного підприємства „Центр державного земельного кадастру” від 14.05.2009р. за №040966100193 –припинити в зв’язку із смертю землекористувача.

1.1.Пункт 279 додатку до рішення міської ради від 05.02.2010р. №5/32/62 „Про продовження діючих договорів оренди земельних ділянок” – скасувати.

1.2.Надати гр.Чулію Стефану Маряновичу (ід.номер ___________________), Чулій Ліані Стефанівні (ід.номер ___________________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0464га для ведення городництва за адресою вул. Львівська,32.

2.Надати гр.Ликтею Олегу Ярославовичу (ід.номер ___________________) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0230га для ведення особистого селянського господарства за адресою вул. Козацька,20.

3.Зобов’язати перелічених вище громадян в місячний термін оформити договори оренди земельних ділянок.

 

6/25/79

Про передачу у спільну сумісну власність земельних ділянок громадянам (гр.Петровець Т.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м. Тернополя, керуючись ст.12, 33, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 21.10.2009р. №1112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки», висновок постійної комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право спільної сумісної власності на земельні ділянки.

2.Передати земельні ділянки безоплатно у спільну сумісну власність громадян, згідно з додатком (додається).

3.Зобов’язати громадян, яким передається у спільну сумісну власність земельна ділянка:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельні ділянки за їх цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

3.3.Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

3.5.Отримати в місячний термін документи на право спільної сумісної власності на земельні ділянки.

3.6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/80

Про надання дозволу гр.Паничевій Н.К. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12 га для ведення садівництва за адресою вул. Проектна

Розглянувши звернення гр.Паничевої Ніни Костянтинівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Паничевій Ніні Костянтинівні (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. ___________

 

6/25/81

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0024га за адресою вул. _____________ гр. Руснак Н. І.

Розглянувши звернення гр. Руснак Надії Ігорівни, керуючись ст.12,40,123,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0024га для обслуговування гаража за адресою вул. __________ гр. Руснак Надії Ігорівні (ід. номер ___________________).

2.Надати гр. Руснак Надії Ігорівні в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0024га для обслуговування гаража за адресою вул. __________.

3.Зобов’язати гр. Руснак Надію Ігорівну в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/82

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0145га та укладення договору земельного сервітуту за адресою проспект С. Бандери, 5 ТОВ «СІБ ІНВЕСТ»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 23.11.2012 р. №6/26/49

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ», керуючись ст. 12 98, 100, 123, 124 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» (ід.код) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0145га для обслуговування нежитлової будівлі, гаража під літ.Б, за адресою проспект С. Бандери, 5, з наданням в оренду терміном на п’ять років.

2.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» на укладання договору земельного сервітуту терміном на п’ять років на земельну ділянку площею до 0,0081га для проходу та проїзду за адресою проспект С.Бандери,5.

3.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.2 даного рішення, в розмірі 1 (одного) відсотка від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «СІБ ІНВЕСТ» оформити, в місячний термін, надання земельної ділянки відповідною документацією.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/83

Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення - парку «Топільче»

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 20, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Порядком розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. N 1094, враховуючи рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 “Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення” (із змінами), приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення та встановити межу території парку «Топільче» загальною площею 59,9858 га, згідно з експлікацією земель (додається).

2.Надати земельну ділянку управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради (ід. код 02230572) в постійне користування для обслуговування парку «Топільче» загальною площею 57,0804 га.

3.Віднести земельну ділянку, зазначену в п. 2 рішення:

- до земель рекреаційного призначення за основним цільовим призначенням;

- до земель загального користування, код 18.00 за основним цільовим призначенням, згідно класифікації видів цільового призначення земель (в тому числі 32,0702 га – землі загального користування, код 18.00, 5,3381 га – землі для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, код 10.08, 19,6721 га - землі для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, код 07.01).

4.Зобов’язати управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради в трьохмісячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/25/84

Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення - парку «Національного відродження»

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 20, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Порядком розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. N1094, враховуючи рішення міської ради від 02.10.2008р. №5/21/105 “Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій рекреаційного та природоохоронного призначення” (із змінами), приймаючи до уваги висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо організації і встановлення меж території рекреаційного призначення та встановити межу території парку «Національного відродження» загальною площею 45,1423 га, згідно з експлікацією земель (додається).

2.Надати земельну ділянку управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради (ід. код ___________________) в постійне користування для обслуговування парку «Національного відродження» загальною площею 44,8983 га.

3.Віднести земельну ділянку, зазначену в п. 2 рішення:

- до земель рекреаційного призначення за основним цільовим призначенням;

- до земель загального користування, код 18.00 за основним цільовим призначенням, згідно класифікації видів цільового призначення земель (в тому числі 35,4056 га – землі загального користування, код 18.00, 9,4927 га - землі для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, код 07.01).

4.Зобов’язати управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради в трьохмісячний термін оформити надання земельної ділянки відповідною документацією.

 

6/25/85

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,0005га фізичній особі-підприємцю Вашківу Т.П. за адресою вул. Гетьмана Сагайдачного

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Вашківа Тараса Павловича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном до 01 березня 2013р. фізичній особі-підприємцю Вашківу Тарасу Павловичу (ід.номер ___________________) земельну ділянку площею 0,0005га для обслуговування торгового кіоску за адресою вул. Гетьмана Сагайдачного.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Вашківа Тараса Павловича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/86

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,1004га фізичній особі-підприємцю Гарматюку О.І. за адресою вул. С.Крушельницької

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Гарматюка Олега Ігоровича про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на п’ять років фізичній особі-підприємцю Гарматюку Олегу Ігоровичу (ід.номер ___________________) земельну ділянку площею 0,1004га, для обслуговування автомобільної стоянки за адресою вул. С.Крушельницької.

2.Зобов’язати фізичну особу-підприємця Гарматюка Олега Ігоровича в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/87

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,9183га для обслуговування комплексу за адресою вул. Поліська, 14 ТОВ «Західагроінвест»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Західагроінвест», керуючись ст. 12, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Західагроінвест» (ід.код ___________________) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,9183га для обслуговування комплексу за адресою вул. Поліська, 14 з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/25/88

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га за адресою вул. _________ гр.Васильчишин М.Б.

Розглянувши звернення гр.Васильчишина Миколи Богдановича, керуючись ст.12, 35, 123, 124 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Васильчишину Миколі Богдановичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03га для ведення садівництва за адресою вул. ________ з наданням в оренду терміном на п’ять років.

 

6/25/89

Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. _________ гр.Івахіву Ю.І.

Розглянувши звернення громадянина Івахіва Юрія Ігоровича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл гр.Івахіву Юрію Ігоровичу (ід.номер ___________________) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0024га терміном на три роки для проходу, проїзду та складування будівельних матеріалів за адресою вул. ________.

2.Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 3 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.

 

6/25/90

Про продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,43га ПП «Комбустіолог» за адресою вул. Митрополита Шептицького,30

Розглянувши клопотання приватного підприємства «Комбустіолог» про продовження договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.12,124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Надати в оренду терміном на п’ять років приватному підприємству «Комбустіолог» (ід.код ___________________) земельну ділянку площею 0,43 га для обслуговування нежитлової будівлі готелю з зимовим садом за адресою вул. Митрополита Шептицького,30.

2.Зобов’язати приватне підприємство «Комбустіолог» в місячний термін оформити договір оренди землі.

 

6/25/91

Про надання дозволу Публічному акціонерному товариству «Алтек» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 3,7755 га для обслуговування будівель та споруд виробничої бази з перебудовою їх під житловий квартал за адресою вул. Текстильна,21,зі зміною цільового призначення земельної ділянки

Розглянувши звернення Публічного акціонерного товариства «Алтек», керуючись ст.12,120,123,124 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл Публічному акціонерному товариству «Алтек» (ід.код ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 3,7755га для обслуговування будівель та споруд виробничої бази з перебудовою їх під житловий квартал за адресою вул. Текстильна,21, зі зміною цільового призначення земельної ділянки.

 

6/25/92

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0503га за адресою вул. ________ гр. Дубик В. В.

Розглянувши звернення гр. Дубик Валентини Василівни, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Дубик Валентині Василівні (ід.номер ___________________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0503га для ведення садівництва за адресою вул. Весела.

2.Передати гр. Дубик Валентині Василівні безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,0503га для ведення садівництва за адресою вул. Весела.

3.Зобов’язати гр. Дубик Валентину Василівну:

3.1.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.2.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.

 

6/25/93

Про надання земельної ділянки площею 0,3664га за адресою вул. Юності,9 Тернопільському національному економічному університету

Розглянувши звернення Тернопільського національного економічного університету, керуючись ст.12,92,120,123 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Тернопільському національному економічному університету (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,3664га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Юності,9.

2.Надати Тернопільському національному економічному університету (ід.код ___________________) технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою площею 0,3664га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул. Юності,9.

3.Зобов’язати Тернопільський національний економічний університет в місячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідною документацією.

 

6/25/94

Про встановлення плати за отримання місцевої гарантії

Керуючись ст. 70 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.17 Бюджетного кодексу України (зі змінами і доповненнями, внесеними Законом України від 12.01.2012 року № 4318-VI), постановою Кабінету Міністрів України від 14.05.2012р. №541 „Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій”, враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Встановити для Тернопільського комунального підприємства „Тернопільміськтеплокомуненерго” розмір плати за отримання місцевої гарантії у розмірі 1 гривні на рік на весь термін дії Кредитного договору, укладеного 28.09.2012року №42524 між Тернопільським комунальним підприємством „Тернопільміськтеплокомуненерго” та Європейським банком реконструкції та розвитку.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Стемковського В.В.

 

6/25/95

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» Тернопільської міської ради»

Розглянувши клопотання КП «Тернопільміськсвітло», беручи до уваги рішення виконавчого комітету міської ради від 05.09.2012р. №1463 «Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» Тернопільської міської ради», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» Тернопільської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 21.08.2009р. №5/28/13 «Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення „Тернопільміськсвітло” Тернопільської міської ради в новій редакції», виклавши п.4.2. в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/96

Про внесення доповнень в рішення міської ради від 17.05.2012 р. № 6/21/18 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс балансоутримувачам житлових будинків приладів обліку питної води»

Керуючись Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 п.1.6, 292 п. 3 Податкового кодексу України, враховуючи рішення постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести доповнення в рішення міської ради від 17.05.2012 р. № 6/21/18 «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс балансоутримувачам житлових будинків приладів обліку питної води», а саме: після слів «2007-2008 років та» доповнити словами «безкоштовно», далі по тексту.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

 

6/25/97

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.02.2010р. № 5/32/74 «Про комісію з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою»

Розглянувши звернення головного управління Держземагентства у Тернопільській області від 28.09.2012р. №21-20/4308 та управління Держкомзему у місті Тернополі від 26.09.2012р. №196, керуючись ст. 186-1 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2009р. №1420 «Деякі питання реалізації статті 186-1 Земельного кодексу України», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Внести зміни в додаток №2 до рішення міської ради від 05.02.2010р. № 5/32/74 «Про комісію з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою»: замість слів «Начальник управління Держкомзему у місті Тернополі, голова комісії» читати «Заступник начальника Головного управління Держземагентства у Тернопільській області, голова комісії» та замість слів «Головний державний санітарний лікар Тернопільської міської санітарно-епідеміологічної станції В. О. Паничев» читати «В. о. головного державного санітарного лікаря Тернопільської міської санітарно-епідеміологічної станції А. О. Поліщук».

 

6/25/98

Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,9339га за адресою вул. Тролейбусна,5 під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення ТОВ «Агробуд-Є»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Агробуд-Є», керуючись ст. 12,20,123,124 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Агробуд-Є» (ід. номер ___________________) проект відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,9339га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Тролейбусна,5.

2.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Агробуд-Є» (ід. номер ___________________) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,9339га під будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Тролейбусна,5.

2.1.Після проведення державної реєстрації договору оренди землі віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель житлової та громадської забудови.
3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Агробуд-Є» в місячний термін внести зміни в земельно-облікову документацію.

 

6/25/99

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,12га за адресою вул. ____________ гр. Штафірному А. Є.

Розглянувши звернення гр. Штафірного Андрія Євгенійовича, керуючись ст.12, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл гр. Штафірному Андрію Євгенійовичу (ід.номер ___________________) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею до 0,12га для ведення садівництва за адресою вул. ______________

 

miskrada_download    

Рішення міської ради з додатками