Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

20.05.13

№6/п33/1

Про звернення до Генерального прокурора України та Міністра внутрішніх справ України

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",міська рада ВИРІШИЛА:

Звернутися до Генерального прокурора України та Міністра внутрішніх справ України щодо участі в роботі чергової сесії, яка відбудеться 06.06.2013р., відповідно прокурора м. Тернополя Сідорова В.М. та начальника управління МВ УМВС України в Тернопільській області Хілюка О.Б. і надання ними інформації про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, зокрема щодо дій органів прокуратури та органів управління МВС в Тернопільській області 9 травня 2013 року у Старому парку міста Тернополя.

 

№6/п33/2

Про звернення до Верховної Ради України

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Украні", міська рада ВИРІШИЛА:

1.Звернутися до Верховної Ради України щодо вирішення на законодавчому рівні питання заборони радянської символіки під час масових заходів.

2.Звернутися до Верховної Ради України про створення тимчасової слідчої комісії щодо дій правоохоронних органів 9 травня 2013 року відносно подій у Старому парку міста Тернополя.

 

№6/п33/3

Протокольні доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

1.Управлінню муніципальної поліції здійснити перевірку дотримання закладами торгівлі, розташованими за адресами бульв. С. Петлюри та просп. Злуки вимог рішення міської ради від 8.04.11р. № 6/7/32 «Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торгівельній мережі».

2.Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції та міському відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області здійснити перевірку дотримання закладами торгівлі, розташованими за адресами бульв. С. Петлюри та просп. Злуки вимог рішення міської ради від 8.04.11р. № 6/7/32 «Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торгівельній мережі».

3.Постійним комісіям міської ради з питань бюджету та фінансів, з питань освіти, науки, культури розглянути питання щодо внесення змін до бюджету міста Тернополя в частині збільшення видатків на фінансування закладів освіти за рахунок зменшення субвенції з міського бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів (Програма «Правопорядок»).

4.Постійній комісії міської ради з питань контролю за використанням комунального майна надати пропозиції щодо безоплатного користування приміщеннями комунальної власності органами міліції та прокуратури і підготувати звернення до Тернопільської обласної ради щодо доцільності надання приміщень в оренду Тернопільській обласній адміністрації на платній основі.

5. Управлінню правового забезпечення інформувати на наступній сесії міської ради про результати судового розгляду справ за позовом прокурора м. Тернополя про скасування рішення міської ради від 08.04.2011 р. №6/7/138 «Про заборону розміщення радянської символіки на державних установах та комунальних підприємствах» та від 09.05.2013 р. №6/п32/1 «Про заборону розміщення радянської та нацистської символіки в м. Тернополі».

 

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання під час 33 сесії 20.05.13 року