Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

10.02.15

№6/п56/1

Про дострокове припинення повноважень

Заслухавши інформацію голови територіальної виборчої комісії Ю.А.Малахова, керуючись Законами України “ Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Достроково припинити повноваження депутатів Тернопільської міської ради Гнатіва Миколи Ярославовича, Гоча Петра Володимировича, Лукіна Василя Миколайовича, Мамаєва Сергія Володимировича, Цимбалюка Віталія Михайловича (дія рішення зупинена в частині Цимбалюка В.М.).

2.Вважати такими що втратили чинність п.8, 10, 27, 28, 54 рішення міської ради від 30.11.2010 р. №6/1/2 "Про визнання повноважень депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання" в частині визнання повноважень депутатів Тернопільської міської ради Гнатіва Миколи Ярославовича, Гоча Петра Володимировича, Лукіна Василя Миколайовича, Мамаєва Сергія Володимировича, Цимбалюка Віталія Михайловича (дія рішення зупинена в частині Цимбалюка В.М.).

 

6/п56/2

Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про визнання Російської Федерації країною-агресором та «ЛНР» і «ДНР» - терористичними організаціями

Відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада ВИРІШИЛА

1.Затвердити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про визнання Російської Федерації країною-агресором та «ЛНР» і «ДНР» - терористичними організаціями.

2.Направити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України (текст звернення додається).

 

6/п56/3

Про надання згоди на прийняття у власність територіальної громади міста Тернопіль цілісного майнового комплексу Державного закладу «Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця»

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 27.02.2015 р. №6/57/121,

від 28.04.2015р. №6/59/122, від 30.06.2015р. №6/60/19

Враховуючи ст.28 Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", керуючись Законом України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи звернення Державного закладу «Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця» №153 від 06.02.2015 р. та висновки постійних комісій міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства, з питань контролю за використанням комунального майна, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Погодити безкоштовне прийняття цілісного майнового комплексу Державного закладу "Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця" в комунальну власність територіальної громади міста Тернополя із зобов’язанням використовувати цілісний майновий комплекс Державного закладу «Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця» за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

2.Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради звернутися до Міністерства інфраструктури України з пропозицією про розгляд питання та прийняття рішення щодо передачі цілісного майнового комплексу Державного закладу «Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця» з державної власності в комунальну власність територіальної громади міста Тернополя.

3.У разі прийняття Міністерством інфраструктури України рішення про передачу цілісного майнового комплексу Державного закладу "Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця" у власність територіальної громади міста Тернополя, доручити виконавчому комітетові Тернопільської міської ради провести прийняття –передачу об’єкта відповідно до Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності".

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, сім'ї, материнства, дитинства, з питань контролю за використанням комунального майна.

 

6/п56/4

Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2015 рік

Керуючись ст.101 Бюджетного кодексу України,ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів,міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити договір про міжбюджетний трансферт на 2015 рік (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/п56/5

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2015р. № 6/55/17 „Про бюджет м. Тернополя на 2015рік”

Керуючись Бюджетним кодексом України та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Зменшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів на суму 567,3 тис.грн. з них: оплата праці – 368,9 тис.грн. енергоносії -63,6тис.грн.

1.1. Відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення - 567,3 тис.грн. з них: оплата праці- 368,9тис.грн. енергоносії – 63,6тис.грн.

1.1.1.(080800) Центри первинної медичної (медико-санітарної) допомоги -445,2тис.грн. з них: оплата праці-290,5тис.грн. енергоносії – 48,7 тис.грн.

1.1.2.(080500) Загальні і спеціалізовані стоматологічні поліклініки -122,1тис.грн. з них: оплата праці-78,4тис.грн. енергоносії –14,9тис.грн.

2.Збільшити видатки загального фонду міського бюджету по головних розпорядниках коштів за рахунок зменшення (п.3) на суму 567,3тис.грн. з них: оплата праці - 368,9тис.грн. енергоносії -63,6тис.грн.

2.1. Відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення-567,3тис.грн. з них: оплата праці-368,9тис.грн. енергоносії -63,6 тис.грн.

2.1.1.(080101) Лікарні-567,3тис.грн. з них: оплата праці -368,9тис.грн. енергоносії -63,6тис.грн.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

 

6/п56/6

Протокольне доручення

Міська рада ВИРІШИЛА:

Доручити управлінню правового забезпечення спільно з управлінням організаційно -виконавчої роботи підготувати звернення до:

-  в.о.голови Тернопільської обласної державної адміністрації Крисака І.Б. щодо необхідності винесення на розгляд сесії Тернопільської обласної ради питання про виділення коштів з обласного бюджету на фінансування Державного закладу "Відділкова лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця";

-  прокурора Тернопільської області Гулкевича Ю.Д. про виконання обов’язків в.о.голови Тернопільської обласної державної адміністрації Крисаком І.Б. щодо невідкладного винесення на розгляд сесії Тернопільської обласної ради питання про виділення коштів з обласного бюджету на фінансування Державного закладу "Відділкова лікарня станції Тернопіль ДТГО "Львівська залізниця".

 

6/п56/7

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 5,3217га, наданої в користування приватному акціонерному товариству «Овочторг» за адресою вул. Подільська,___

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Овочторг», керуючись ст.12, 79-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

Дати дозвіл приватному акціонерному товариству «Овочторг» (ід.код _____) на поділ земельної ділянки площею 5,3217га (кад.номер 6110100000:09:002:0060) для будівництва та обслуговування приміщень бази за адресою вул. Подільська,___, яка перебуває в користуванні приватного акціонерного товариства «Овочторг», згідно держаного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 28.12.2001р., зареєстрованого в Книзі записів реєстрації державних актів на право постійного користування землею за № 635, на дві окремі земельні ділянки площею 5,1556га та 0,1661га, без зміни їх цільового призначення.

 

miskrada_download    
РІшення міської ради з додатками

Поіменне голосування депутатів Тернопільської міської ради шостого скликання під час 56 сесії 10.02.15 року