Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу теплових мереж

 

Розглянувши звернення комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, з метою належного обслуговування та експлуатації теплових мереж, які розміщенні на вул. Січових Стрільців, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:
1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології передати, а комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради прийняти в поповнення статутного капіталу підприємства виконані роботи з капітального ремонту вул. Січових Стрільців в м. Тернополі в частині «теплові мережі» загальною вартістю 1 976 814,00 грн. (один мільйон дев’ятсот сімдесят шість тисяч вісімсот чотирнадцять грн. 00 коп.).
2.Прийняття-передачу робіт, зазначених в п.1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.