Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення доповнень до Статуту комунального підприємства Тернопільської міської ради «Міськавтотранс»

 

На підставі звернення комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради від 22.05.2018р. №216/3-1, керуючись Законами України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою ефективного та стабільного функціонування комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:
1. Доповнити економічні види діяльності комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради в ЄДР 86:21 : Загальна медична практика.
2. Директору комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради Торожнюку Р.В. забезпечити включення відомостей до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відповідно до п.1 даного рішення.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.