Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту площею 0,0106га за адресою вул.Текстильна релігійній громаді «Парафія Положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви»

 

Розглянувши звернення релігійної громади «Парафія Положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви», керуючись ст. 12, 98, 99, 122 Земельного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада

ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл релігійній громаді «Парафія Положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» (код єдрпоу 37943926) на укладання договору земельного сервітуту, терміном на п’ять років, на земельну ділянку площею 0,0106га для влаштування проходу, проїзду та паркування автотранспорту за адресою вул.Текстильна.
2. Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 1 відсотка від нормативної грошової оцінки землі за рік.
3. Зобов’язати релігійну громаду «Парафія Положення чесної ризи Пресвятої Богородиці» м.Тернопіль Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви» оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства.