Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про включення додаткових відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

 

На підставі звернення комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради від 22.05.2018р. №216/3-1, керуючись Законами України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Включити відомості до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковим видом економічної діяльності комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради (86:21 Загальна медична практика).
2. Директору комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради, забезпечити включення відомостей до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковим видом економічної діяльності комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради (86:21 Загальна медична практика).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.