Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу майна в безоплатне користування

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 15.12.2017 р. № 7/21/42 «Про бюджет міста Тернополя на 2018 рік» в рамках виконання громадського проекту «Контейнери для благодійності», звернення благодійної організації "Благодійний Фонд "Міжнародний Фонд Добрих Людей", висновки постійних комісій з гуманітарних питань, з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Передати в безоплатне користування (позичку) благодійній організації «Благодійний Фонд «Міжнародний Фонд Добрих Людей» контейнери для вживаного одягу та взуття в кількості п’яти штук балансовою вартістю 58900,00 грн. (п’ятдесят вісім тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.) для забезпечення збору необхідних речей незахищеним верствам населення, які знаходяться на балансі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) строком на 1 рік.

2.Тернопільському міському територіальному центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) та благодійній організації «Благодійний Фонд «Міжнародний Фонд Добрих Людей» укласти договір безоплатного користування (позички) згідно п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.