Сергій Надал перевірив якість виконання ремонтних робіт на вул. В. Чорновола

Під час ранкового об’їзду міста, очільник Тернополя Сергій Надал побував на вул. В. Чорновола, де здійснив черговий контроль за належним проведенням робіт з комплексної реконструкції пішохідної алеї на ділянці від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького.

«Незабаром вул. Чорновола матиме кардинально інший вигляд, вона стане більш комфортною та сучасною, оскільки тут облаштовується простора пішохідно-відпочинкова зона з можливістю проїзду транспортних засобів, - зазначає Сергій Надал. – Підрядники уже влаштували тут усі необхідні інженерні мережі, включно із системою дощової каналізації, яка раніше тут не передбачалася, а також влаштували непарну сторону пішохідної доріжки фігурними елементами мощення. Наразі ведуться роботи з облаштування проїзду, другої частини пішохідної алеї, велопарковок та велодоріжки. Після реконструкції дорожнього покриття, на вул. Чорновола передбачається висадження екзотичних зелених насаджень,  оновлення вуличного освітлення та облаштування місць для відпочинку».

До слова, окрім ремонтних робіт, на вул. В. Чорновола ведуться роботи з демонтажу самовільно влаштованих засобів зовнішньої реклами, які псують вигляд фасадів історичних будівель у центральній частині міста.