Сергій Надал виступив з вітальним словом з нагоди Дня заснування Тернопільського національного технічного університету

22 травня очільник Тернополя Сергій Надал привітав ректора, викладачів та студентів Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя з нагоди Дня університету.

«Технічний університет уже давно відомий не лише в Україні, але й далеко за межами. І сьогодні я хочу подякувати керівництву ВНЗ за добру співпрацю з міською владою, адже велика кількість успішних проектів, які реалізовуються в місті, робляться завдяки або при підтримці студентів та викладачів, - наголошує Сергій Надал. - Одним із таких спільних проектів є Науково - демонстраційний освітній центр «Центр науки», який є унікальним в Україні. Впевнений, що наша співпраця триватиме і надалі. Більше того, наразі триває підготовка проекту рішення, яке передбачатиме додаткове преміювання з міського бюджету викладачів та науковців за розробки та винаходи, які будуть особливо корисні та потрібні нашому місту. А також в планах здійснювати муніципальне замовлення на певні професії у вищих навчальних закладах та закладах професійно-технічної освіти, які будуть оплачуватися з міського бюджету з перспективою працевлаштування студентів в комунальних установах та в органах виконавчої влади Тернополя».

У вітальному слові Сергій Надал побажав учасникам вченої ради натхненної праці, незламної сили духу, нових досягнень в науці заради славного майбутнього університету та України.