У Тернополі День Героїв відзначать урочистою ходою у вишиванках та патріотичним концертом

23 травня, з нагоди Дня Героїв, у Тернополі проведуть заходи з метою вшанування пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

У день Героїв у загальноосвітніх навчальних та культурно - мистецьких закладах міста будуть організовані уроки національної звитяги, тематичні виставки та спілкування. Того ж дня, у парку Національного відродження команди шкіл та Галицького коледжу візьмуть учать у військово – історичній квестовій грі «Ігри патріотів». Початок о 13.00.

А уже о 18.00 год. розпочнеться урочиста хода у вишиванках за участю представників органів місцевого самоврядування, депутатів, громадських організацій, учнів та студентської молоді за маршрутом: бульвар Данила Галицького – проспект Степана Бандери – вул. Руська - Театральний майдан.

Після чого, о 19.00 год. відбудеться покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків Героям України та борцям за її Незалежність. Урочистості завершаться виступом українського музичного гурту «ТаRuta» на Театральному майдані.

До участі в заходах запрошуються усі небайдужі тернополяни та гості міста.