Вітання міського голови Сергія Надала з Міжнародним днем сім’ї

Шановні тернополяни! Українці!

15 травня в Україні та світі відзначають Міжнародний день сім’ї - свято, яке символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей. Родина є найціннішим подарунком долі, адже саме вона є для кожного з нас опорою, надійною фортецею, де ми завжди зможемо знайти душевний спокій, підтримку і розуміння.

Для людини немає нічого важливішого за сім’ю. Саме в родинному колі ми формуємося як особистості, тут нам прищеплюють любов до ближнього і рідної землі. У сім’ї ми збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо цей безцінний духовний спадок, щоб передати своїм дітям.

У нинішньому динамічному світі сім’я не лише не втратила сакрального значення, а і набула ще більшої цінності. Родинне тепло дає нам всім відчуття безпеки, любові та розуміння.

Вітаю всіх з цим світлим святом! Бажаю всім тернопільським сім’ям злагоди та щастя, благополуччя і впевненості у завтрашньому дні.

 

З повагою –

міський голова                                                                                               Сергій Надал