Управління муніципальної поліції запустило роботу Ситуаційного центру

На базі управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради організовано роботу Cитуаційного центру, що займається відстеженням оперативної ситуації у місті в реальному часі для ефективного та швидкого реагування на її зміни у разі необхідності.

У зв’язку зі складними погодними умовами, цими вихідними працівники управління муніципальної поліції спільно із працівниками управління патрульної поліції вели цілодобове спостереження через міські відеокамери з метою контролю за станом доріг та координацією робіт з очищення дорожнього полотна та тротуарів. Також, при виявленні автомобілів, котрі порушували Правила дорожнього руху, орієнтація для реагування передавалась патрульним підрозділам Тернополя.

Окрім того, 17-18 березня у місті працювала мобільна група управління муніципальної поліції, яка спільно з працівниками відділу технічного нагляду міської ради перевіряла якість роботи підприємств, відповідальних за прибиранням міста. 

Завдяки злагодженим діям працівників міської ради, поліції та комунальників вдалось максимально швидко очищати основні магістралі міста.