Сергій Надал нагородив бійців АТО з нагоди Дня українського добровольця

14 березня в Українському Домі «Перемога» відбувся святковий концерт з нагоди Дня українського добровольця. З цим святом місцевих добровольців привітав очільник Тернополя Сергій Надал.

Під час урочистостей міський голова нагородив учасників антитерористичної операції цінними подарунками та вручив Нагородні знаки за мужність, героїзм, особистий вагомий внесок у захист незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України та сприянню патріотичного духу в суспільстві.

 «Цього року ми вдруге відзначаємо День українського добровольця, - зазначає Сергій Надал. - На прикладі сучасних добровольців буде вчитися багато прийдешніх поколінь, тому що кожен з присутніх – це Герой та взірець патріотизму. І сьогодні завдання народу України полягає в тому, щоб захистити права тих, хто першим став на захист його свободи від агресора».

На завершення очільник Тернополя висловив подяку добровольцям, що жертвували своїм життям і здоров’ям задля спільного блага, волонтерам, які допомагали і допомагають нашим воїнам та всім тим, хто допомагає Україні у боротьбі з агресором.