Очільник Тернополя привітав представників компанії «Шредер»

Міський голова Сергій Надал привітав представників компанії «Шредер» з відкриттям тематичного семінару у Тернополі. Адже на цю подію у наше місто прибули представники з різних населених пунктів.

Очільник Тернополя зазначив, що діяльність заводу «Шредер» є надзвичайно важливою для нашого міста, адже виготовляє якісне обладнання і експортує його у країни ЄС, Азію та Північну Америку.

«Сьогодні ми живемо в епоху глобальної конкуренції та стрімкого науково-технічного прогресу, тому лише свіжі ідеї та новітні технології високої якості дають нам можливість успішно розвиватися, - наголошує Сергій Надал. – Одним з таких прикладів якості у Тернополі є компанія «Шредер», яка більше 27 років працює на світлотехнічному ринку України, і бренд якої присутній у 45 країнах світу».

Зазначимо, що ТОВ «Шредер» – підприємство, яке з 1990 року здійснює виробництво енергоекономічних освітлювальних приладів для зовнішнього освітлення міст, спортивних споруд та комплектуючих до світильників зовнішнього освітлення.

Завод повного технологічного циклу підприємства розташований у Тернополі. В 2008 році компанія розпочала виробництво вуличних світлодіодних світильників. За роки роботи в Україні компанією встановлено понад 500 тисяч високоефективних світильників для освітлення вулиць, автомагістралей та парків.