Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Грантовий конкурс проектів від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва

З метою підтримки сильних і активних місцевих (українських) громадських організацій Фінський Фонд Місцевого Співробітництва (LCF) оголошує Конкурс проектних заявок на отримання грантового фінансування (далі – Конкурс).

До участі у даному Конкурсі запрошуються місцеві неурядові організації (НУО), а також можлива участь інших організацій, наукових та дослідницьких інститутів, незалежних ЗМІ та закладів культури.

Пріоритетними темами для фінансування є наступні:

  1. права людини та гендерна рівність, особливо по відношенню до уразливих груп, жінок, молоді та дітей;
  2. демократія та належне врядування, особливо що стосується підтримки процесу проведення реформ в Україні, верховенство права та боротьба із корупцією;
  3. охорона навколишнього середовища, особливо що стосується біологічного різноманіття.

 

Бюджет запропонованого проекту повинен складати від 10 до 50 тис. євро (при перевищенні 20 тис. євро необхідно провести незалежний аудит). Обов’язковими умовами є забезпечення співфінансування зі сторони заявника та якість і відповідність проектної заявки офіційній політиці розвитку Фінляндії.

Вимоги до проектних пропозицій додаються.

Конкурс проводитиметься у два тури. Для участі у Першому турі необхідно до 15 лютого 2017 року надіслати ретельно підготовлену й заповнену аплікаційну заявку англійською мовою (форма додається) на електронну адресу: PYM.KIO@formin.fi (у темі повідомлення вказати “LCF” і назву Вашої організації).

Заявники, обрані у першому турі, повинні надіслати повну проектну заявку (необхідні документи будуть повідомлені обраним заявникам персонально) до кінця березня 2017 року на електронну адресу: PYM.KIO@formin.fi (у темі повідомлення вказати “LCF” і назву Вашої організації). Результати першого туру слід очікувати до 10 березня 2017 року. У разі необрання заявки, заявники будуть повідомлені належним чином.

З детальною інформацією щодо участі у даному Конкурсі можна ознайомитися у додатках та на сайті Міністерства Закордонних Справ Фінляндії, а у випадку виникнення яких-небудь запитань можна звертатися до контактної особи Наталії Голови: natalya.golova@formin.fi.

Додаткова інформація: http://gurt.org.ua/news/grants/36210/