Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Грантовий конкурс BST «Зміцнення довіри» 2017-2018

Фонд Роберта Боша спільно з Чорноморським фондом регіонального співробітництва Німецького Фонду Маршала (BST) продовжують спільне фінансування ініціативи на підтримку дій, спрямованих на зміцнення довіри неурядових секторів Південного Кавказу, України, Молдови та сусідніх країн. Ініціатива має на меті заохотити грантоотримувачів дослідити нові шляхи, методи та підходи, що сприяють розвитку взаєморозуміння.

Проекти мають бути ініційовані громадськими організаціями, які можуть ефективно залучити цільову аудиторію серед населення регіону в діяльність свого проекту, та є зареєстровані в одній з країн: Вірменія, Азербайджан, Болгарія, Грузія, Молдова, Румунія, Туреччина і Україна.

Перевага надається проектам за наступними напрямками:

  1. побудова чи зміцнення місцевих, обласних та національних можливостей, спрямованих на підтримку співіснування та реінтеграцію;
  2. закордонні ініціативи для молоді;
  3. громадянська освіта та активне громадянство;
  4. історичний досвід примирення та його передача молодому поколінню;
  5. мистецтво і культурна робота, спрямована на примирення і мирне життя;
  6. роль ЗМІ у подоланні стереотипів.

 

У середньому розмір гранту – 23 000 дол. США (приблизно 18 000 євро). Багатосторонні проекти можуть перевищувати дану суму в окремих випадках.

У 2017-2018 рр. пропонуються дві кінцеві дати:

  1. до 26 травня 2017 р. як кінцевий термін – зацікавленим організаціям пропонується подаватися з 20 квітня до 26 травня 2017р. до 18:00 год. у Бухаресті, Румунія (UTC+3:00).

 

Проекти мають бути завершені та прозвітовані до BST до липня 2018 р. Максимальна тривалість проекту не має перевищувати 11 місяців.

  1. до 29 вересня 2017 р. як кінцевий термін – подаватися можна лише з 1 серпня до 29 вересня 2017 р. до 18:00 год. у Бухаресті, Румунія (UTC+3:00).

 

Проекти мають бути завершені та прозвітовані перед BST до липня 2018 р. Максимальна тривалість проекту не має перевищувати 6 місяців.

Проектні пропозиції повинні бути представлені лише англійською мовою, використовуючи форми заявки і бюджету з веб-сторінки BST.

Підсумкові звіти – лише англійською мовою, використовуючи дві форми нижче з веб-сторінки.

Оголошення результату про надання гранту – до кінця липня 2017 р., і відповідно, грудня 2017 р.

Заявки надсилайте за адресою confidencebuilding@gmfus.org

Зацікавленим організаціям звертатися за консультацією:

Ana Aelenei – BST представник для України (aaelenei@gmfus.org)

 

Детальна інформація: https://www.prostir.ua/?grants=hrantovyj-konkurs-zmitsnennya-doviry-2017-2018