Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Постійний конкурс грантів для організацій громадянського суспільства «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та Європейська правда оголошують постійний конкурс грантів для громадських організацій «Громадськість за проєвропейські зміни», який проводиться в рамках проекту «Просування реформ в регіони» та фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні».

Мета конкурсу – зростання залучення організацій громадянського суспільства до процесів моніторингу та публічного діалогу з органами влади щодо секторальних реформ у відповідності до виконання Угоди про асоціацію в таких секторах як правова, конституційна, судова та виборча реформи, фінансування політичних партій, реформа державного управління, охорона здоров'я, охорона довкілля, енергетика, транспорт, земельна реформа, технічні бар'єри в торгівлі та спрощення торгівлі, контроль безпеки продуктів харчування.

Участь у конкурсі можуть взяти неприбуткові організації громадянського суспільства (ОГС), які мають:

  1. статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше 1 року;
  2. спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними;
  3. запланували у бюджетах своїх проектів участь одного (двох) представників своєї організації у кожній з 2-денних конференцій, які припадають на період виконання проекту.

 

Програма не надає грантів політичним партіям, релігійним громадам та пов’язаним із ними ОГС.

Максимальний розмір гранту – 750 000 грн (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 грн).

Максимальна тривалість проектів – 1 рік, але в будь-якому разі проект має завершитись до 31.03.2019 року. Переможці конкурсу під час виконання грантової угоди мають право подати нову грантову заявку, що забезпечить збереження сталості або розширення проекту, який виконується.

Кінцевий термін подання грантових заявок для розгляду на 8-му засіданні Грантової комісії (орієнтовна дата – 16.02.2018) – 25.12.2017 р. – до 18.00.

Конкурс є постійним і триватиме до 30 вересня 2018 року. У випадку вичерпання грантового бюджету термін конкурсу може бути скорочений.

Проектні пропозиції з додатками слід надсилати на адресу rfr@ier.kiev.ua. Додатки до проектної пропозиції мають бути додані у форматі .doc, .xls або .pdf. Максимальний розмір кожного із додатків не може перевищувати 2,5 Mb.

Інструкцію про проведення конкурсу, аплікаційну форму, бюджет проекту, стандартну грантову угоду, методологію оцінки грантових заявок, критерії прийнятності та іншу додаткову інформацію можна знайти за наступним посиланням: http://goo.gl/6jklp0