Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Гранти на мікропроекти від посольства Федеративної Республіки Німеччини

Посольство Федеративної Республіки Німеччина надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, які мають довгострокову дієвість.

Дедлайн – 23 лютого 2018 року.

Мікропроекти – це заходи/проекти з коротким терміном реалізації (проект повинен бути реалізований до 15.10.2018), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення та на забезпечення довгострокового ефекту від проекту.

Посольство підтримує організації/установи/спілки/неурядові організації у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може самостійно реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника. Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Максимальна сума грантового сприяння становить 8 000 євро.

  1. Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються виключно в Україні.
  2. За можливості, слід зібрати не менше трьох незалежних комерційних пропозицій/кошторисів від місцевих постачальників товарів чи послуг і подати їх у задокументованому вигляді (на вимогу).
  3. Проект не повинен призводити до повторних зобов’язань Посольства.
  4. Одна організація/об’єднання/установа може подати лише одну заявку.
  5. Ініціатор/виконавець проекту повинен бути в змозі самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.

 

Заявний формуляр Ви знайдете на інтернет-сторінці Посольства за адресою: http://www.kiew.diplo.de/contentblob/5195112/Daten/8074012/Antrag_Kleinstprojekte.docx Формуляр слід заповнити зручною для вас мовою, при цьому долучений короткий опис проекту (пункт 5а) необхідно скласти лише німецькою чи англійською мовою (макс. 500 знаків). Також формуляр має бути підписаний двома відповідальними особами організації-заявника. Заявка і долучений до неї план фінансування (див. зразок в кінці формуляра) мають бути зрозумілі та переконливі.

Надсилати заявку з планом фінансування необхідно до 23.02.2018 виключно поштою на адресу:

Посольство Німеччини в Україні

Економічний відділ (wi-13)

вул. Богдана Хмельницького, 25

01901 Київ

У випадку виникнення запитань, надсилайте їх електронною поштою на адресу: wi-13@kiew.diplo.de або телефонуйте: 044 2811 166

Додаткова інформація про Конкурс за наступним посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=hranty-na-mikroproekty-vid-posolstva-nimechchyny