Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Зустріч із громадськими організаціями у форматі тренінгу

21 березня працівники Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області були запрошені на тренінг із громадськими організаціями. Тема тренінгу  «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього». Організаторами зустрічі були - Український жіночий фонд та Тернопільська обласна асоціація жінок.

Галина Гумницька, заступник начальника об’єднаного управління, розповіла присутнім про запроваджені законодавчі зміни в пенсійному забезпеченні з 1 січня 2018 року, вік виходу на пенсію чоловіків та жінок, залежність розміру пенсії від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати.

Фахівці об’єднаного управління  усім присутнім роздали інформаційні буклети та запропонували активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян що пропонує Фонд, зокрема, скористатися можливостями Веб-порталу Пенсійного фонду України.

Тренінг пройшов у дружній атмосфері, і учасники домовились про подальшу співпрацю і проведення подібних зустрічей, з метою обізнаності в питаннях пенсійного забезпечення.

 

Марта Ковалець

Головний спеціаліст відділу персоналу

та організаційно-інформаційної роботи

ТО УПФУ Тернопільської області