Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Запрошення до участі в торгах

Запрошення до участі в торгах

Україна

Проект підвищення енергоефективності
в секторі централізованого теплопостачання
(UDHEEP)

 

Дата: 31 січня 2018 р.

Позика №: 8387-UA

Запрошення до участі в торгах №: UDHEEP-TER-ICB-04

 

Договір передбачає виконання Підрядником повного комплексу робіт щодо проектування, постачання і монтажу обладнання та введення в експлуатацію завершених будівництвом об'єктів.

Це Запрошення до участі в торгах слідує за загальним повідомленням про закупівлі (GPN) для цього проекту, що опубліковане у випуску UN Business Development 08 вересня 2014 року.

Україна отримала позику у доларах США від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) з метою фінансування проекту Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України, і має намір використати частину коштів цієї позики для відповідних встановленим вимогам платежів в рамках договору UDHEEP-TER-ICB-04 на встановлення мережевих насосів з частотними перетворювачами у місті Тернопіль.

Комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради даним запрошує учасників, які відповідають встановленим нижче вимогам, подавати належним чином оформлені конкурсні пропозиції на виконання повного комплексу робіт з проектування, постачання, монтажу, налагоджування та введення в експлуатацію мережевих насосів з перетворювачами частоти в місті Тернопіль («Об’єкти»)...

miskrada_download