Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про перекриття руху транспорту на вул. Медова-площа Героїв Євромайдану

Розглянувши звернення приватного підприємства «Креатор-Буд» щодо завершення робіт по оздобленню фасаду ділового центру за адресою площа Героїв Євромайдану – вул. Медова з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :
1. Дозволити приватному підприємству «Креатор-Буд»:
1.1. Перекрити рух автотранспорту по вул.Медова - площа Героїв Євромайдану з 10.09.2018р. по 24.09.2018р. для проведення робіт з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.
1.2. Встановити дорожні знаки згідно схеми організації дорожнього руху, погодженої у відділі безпеки дорожнього руху патрульної поліції управління превентивної діяльності Головного Управління національної поліції України в Тернопільській області.
2. Управлінню патрульної поліції в м. Тернополі забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.
3. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.