Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення доповнення в додаток до рішення виконавчого комітету від 22.08.2018р. №643 «Про затвердження складу експертних рад з відповідних напрямків»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.12.2015р. №105 "Про затвердження Положення про експертні ради", враховуючи звернення голови Молодіжної міської ради Голик Л., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Доповнити склад експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту затвердженої рішенням виконавчого комітету від 22.08.2018р. №643 «Про затвердження складу експертних рад з відповідних напрямків»:Голик Леся Володимирівна– голова Молодіжної міської ради.

2.Виключити зі складу експертної ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму: Солтис Віктора Пертовича – голову правління ПрАТ «Тернопільський молокозавод».