Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволів на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир від імені малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….., встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…, кв…. з метою роз’їзду сімей.

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності …, …, … та малолітній дитині …, ….2007р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 20.07.2010року міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №42531. Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 03.08.2018р., захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати …, …. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…, кв…. від імені малолітньої дитини …, ….2007р.н.

2.Надати …, … дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/3 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. на ім’я малолітньої дитини …, ….2007р.н.

3.Зобов’язати …., …. забезпечити дитину … житлом на праві власності за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на житло пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.10.2018р.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.