Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження Порядку формування муніципального замовлення спеціалістів для комунальних підприємств, установ, організацій міської ради

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про вищу освіту”, “Про професійно-технічну освіту”, з метою задоволення потреби комунальних підприємств, установ, організацій міської ради у фахівцях, робітничих кадрах виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити Порядок формування муніципального замовлення спеціалістів для виконавчих органів ради, комунальних підприємств, установ, організацій міської ради з числа студентів професійно-технічної та вищої освіти, згідно з додатком (додається).

2.Управління освіти і науки Тернопільської міської ради:

2.1. Підготувати проект розпорядження міського голови про створення комісії з представників виконавчих органів міської ради, закладів освіти, комунальних підприємств, установ, організацій міської ради для формування муніципального замовлення.

2.2. Внести на розгляд чергової сесії міської ради проект рішення про затвердження Порядку зазначеного в п.1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.