Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про придбання соціального житла

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа», рішенням сесії Тернопільської міської ради від 15.06.2018 р. №7/25/42 «Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2017р. №7/21/42 «Про бюджет м. Тернополя на 2018 рік» виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради придбати у комунальну власність міста Тернополя, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, соціальне житло для осіб з числа дітей-сиріт, згідно додатку (додається).

2.Після придбання соціального житла, зазначеного в п.1 рішення, облікувати його на балансі управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.