Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

 

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу тимчасових споруд в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені, згідно з додатком до рішення (додається).

2.Постійно діючій робочій групі повідомити суб’єктів господарювання про можливість самостійного демонтажу тимчасових споруд в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення.

3.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу тимчасових споруд вказаних в п.1 рішення в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення.

4.Комунальним підприємствам «Електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», «Міськшляхрембуд», приватному підприємству «Східний Масив», КЖЕП «Фаворит» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу тимчасових споруд.

5.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання тимчасових споруд від електропостачання.

6.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

6.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались тимчасові споруди, до належного стану.

6.2. Забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.

7.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд» та КП «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» оформити відповідними актами.

8.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

9.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

10.Визначити, що повернення демонтованих тимчасових споруд здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

11.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції.