Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення робіт

 

Розглянувши звернення громадського руху протидії рейдерським захопленням, бездіяльності органів державної влади і місцевого самоврядування, враховуючи необхідність виконання робіт з комплексного благоустрою та приведення покриття тротуару на вул. Романа Купчинського до належного стану, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, як балансоутримувачу шляхово-мостового господарства міста забезпечити:

1.1.Організацію виконання робіт із заміни покриття тротуару фігурними елементами мощення, в межах існуючого тротуару на вул. Романа Купчинського від проїзду до комунального некомерційного підприємства «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» до зупинки громадського транспорту «Міська поліклініка №2», згідно державних будівельних норм, стандартів і правил, без залучення бюджетних коштів;

1.2.Здійснення технічного нагляду за роботами вказаними в пункті 1 рішення на підставі укладеного договору;

1.3.Прийняття вказаних робіт на баланс.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.