Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері містобудування

 

Розглянувши звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради №541 від 1.07.2015 р. «Про затвердження зразків зовнішніх рекламних засобів в м. Тернополі», рішенням Тернопільської міської ради №6/37/6 від 21.09.2013 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійнодіючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу вивісок та рекламних засобів в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені, згідно з додатком (додається).

2.Постійнодіючій робочій групі повідомити суб’єктів господарювання про можливість самостійного демонтажу вивісок та рекламних засобів в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.Постійнодіючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу вивісок та рекламних засобів в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення, згідно з додатком (додається).

4.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання вивісок та рекламних засобів від електропостачання (при потребі).

5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

5.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались вивіски та рекламні засоби, до належного стану;

5.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу;

5.3. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих вивісок та рекламних засобів оформити відповідними актами.

6.При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих вивісок та рекламних засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук, В.В.Стемковського.