Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про зміну категорії частини житлової вулиці

 

Розглянувши звернення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та кадастру від 02.03.2018р. № 4/17, з метою належного виконання робіт з капітального ремонту частини вул. Чорновола відповідно до затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.04.2018р. №334 титульного списку капітального ремонту та реконструкції об’єктів благоустрою в м. Тернополі на 2018 рік, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Змінити категорію частини житлової вулиці Чорновола з житлової вулиці на проїзд шириною 3,8 метра на ділянці від вулиці І. Франка до вулиці Б.Хмельницького (межі «червоних ліній» залишити без змін).
2. Дане рішення подати на затвердження сесії міської ради разом із проектною документацією по коригуванню «червоних ліній» магістральних та житлових вулиць міста Тернополя.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В. та Остапчук В.О.