Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення фестивалю

 

З метою популяризації Тернополя як фестивального міста, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення громадської організації «Гільдія рестораторів Тернопільщини», рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/11 «Про надання повноважень», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити громадській організації «Гільдія рестораторів Тернопільщини» проведення «Етно-гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда» 08 - 10 червня 2018р. в парку ім. Т.Г.Шевченка.

2.Учасникам фестивалю здійснювати торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності у сфері торгівлі.

3.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів забезпечити видачу учасникам фестивалю перепусток на в’їзд на територію парку ім. Т.Шевченка.

4.Громадській організації «Гільдія рестораторів Тернопільщини» укласти з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя» договори:

- щодо забезпечення дотримання Правил благоустрою м. Тернополя, організацію належного санітарно-технічного утримання території проведення фестивалю та вивезення твердих побутових відходів, дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил, встановлення біо-туалетів;

- щодо забезпечення та розрахунку за використану електроенергію об’єктами торгівлі.

5.Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної поліції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення святкової торгівлі.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича, Л.О.Бицюру.