Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 09.12.2015 № 74 “Про створення комісії з питань надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг”

 

У зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 № 329 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1022”, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 09.12.2015 № 74 “Про створення комісії з питань надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг”, а саме:

1.1. Пункт 1 рішення викласти в такій редакції: «Створити та затвердити склад комісії з питань надання громадянам житлових субсидій, згідно додатку 1 (додається)».

1.2. В додатку № 1 до рішення назву комісії викласти в такій редакції: «Склад комісії з питань надання громадянам житлових субсидій».

1.3. Пункт 2 рішення викласти в такій редакції: «Затвердити Положення про комісію з питань надання громадянам житлових субсидій, згідно додатку 2 (додається)».

1.4. Додаток № 2 до рішення викласти в новій редакції, згідно додатку (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.