Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору дарування частин квартири, де діти мають право користування житловим приміщенням

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., встановлено, що гр…., … бажають подарувати 3/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. на ім’я гр….

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….належить на праві приватної спільної часткової власності …., …., …, на підставі свідоцтва про право власності, виданого 19.01.2006р. міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №39018, свідоцтва про право на спадщину, посвідченого 16.12.2017р. Першою тернопільською державною нотаріальною конторою за реєстром №4-840. Діти …, ….2001р.н., …, …2006р.н., мають право користування житловим приміщенням.

Керуючись ч.2,3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, захищаючи житлові та майнові інтереси дітей ..., виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати …, … дозвіл на укладання договору дарування 3/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. на ім’я гр…., де діти …, ….2001р.н., …, ….2006р.н., мають право користування житловим приміщенням.

2.Зобов’язати гр…., гр…. зберегти за дітьми …, … житло на праві користування за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.