Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання в оренду майна комунальної власності

 

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про оренду комунального майна територіальної громади м. Тернополя затвердженого рішенням міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя» виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду організації політичної партії майно комунальної власності згідно з додатком (додається).

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди на приміщення, вказане в п.1 даного рішення, з правом його продовження на загальних підставах.

3.Зобов’язати орендаря, вказаного в додатку до даного рішення, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.

4.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю організації політичної партії, вказаній в додатку до даного рішення, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.