Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі- продажу частин квартир, дарування житлового будинку, земельної ділянки

 

При розгляді заяв та відповідних документів неповнолітньої дитини …,, ….2001р.н., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….. у зв’язку із зміною місця проживання.

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. належить на праві приватної спільної сумісної власності гр…., гр….. та неповнолітній дитині …, ….2001р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 14.12.2000 року міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №33034, свідоцтв про спадщину, посвідчених 05.03.2018р. Тернопільською районною державною нотаріальною конторою за реєстрами №2-333, 2-331.

Керуючись ч.3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 16.03.2018р., згоду батька …, захищаючи майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині …., …..2001р.н., враховуючи згоду батька …, дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/6 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….

2.Надати гр….. дозвіл на укладання договору дарування житлового будинку з надвірними побудовами і спорудами, земельної ділянки, площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд за адресою: вул…. с…. Тернопільського району Тернопільської області на ім’я неповнолітньої дитини …., ….2001р.н.

3.Кошти використані від реалізації 1/6 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., яка належить неповнолітній дитині …, …2001р.н., використати на потреби дитини.

4.Зобов’язати гр….. забезпечити дитину … житлом на праві власності за адресою: вул…. с…. Тернопільського району Тернопільської області.

Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на житло пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.09.2018р.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.