Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2018р. №61 «Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Тернопільводоканал»

 

Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільводоканал», враховуючи Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014р. № 179 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2018р. № 61 «Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Тернопільводоканал» та викласти додаток до рішення в новій редакції згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.