Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу об’єкта монументального мистецтва

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету від 18.04.2012 року №657 «Про взяття на облік і утримання об’єктів монументального мистецтва міста Тернополя», розпорядження міського голови від 19.02.2018 р. №33 «Про створення комісії», з метою належного збереження встановлених пам’ятників та пам’ятних знаків, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради безоплатно взяти на баланс пам’ятник Небесній Сотні на площі Героїв Євромайдану.

2.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради взяти на утримання та обслуговування пам’ятник Небесній Сотні.

3.Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради внести пам’ятник Небесній Сотні в реєстр обліку нових об’єктів монументального мистецтва.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В. та Бицюру Л.О.