Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору про поділ житлового будинку, земельної ділянки, де малолітня дитина є співвласником житла та земельної ділянки

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр…., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., встановлено, що заявники бажають здійснити поділ житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, земельної ділянки, площею 0,0619 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: м. Тернопіль, вул…..

Житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами належить на праві приватної спільної часткової власності гр…., гр….. та малолітній дитині …, …р.н., на підставі свідоцтв про право на спадщину, посвідчених 04.04.1994р., 13.02.2016р. Першою тернопільською державною нотаріальною конторою.

Керуючись ч.ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, захищаючи майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати гр…., гр…. дозвіл на укладання договору про поділ житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, земельної ділянки, площею 0,0619 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: м. Тернопіль, вул…., де малолітня дитина .., …р.н., є співвласником житла та земельної ділянки.

2.Надати гр….. дозвіл на підписання договору про поділ житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, земельної ділянки, площею 0,0619 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: м. Тернопіль, вул…. від імені малолітньої дитини …, ….р.н.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.