Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про укладання одноразових угод між управлінням освіти і науки та суб’єктами господарської діяльності на постачання продуктів

 

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи особливо важливе значення стабільної роботи дошкільних навчальних закладів міста, з метою забезпечення збалансованого харчування дітей та в зв’язку з виробничою необхідністю, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню освіти і науки здійснити поставку свинини вирізної, печінки яловичої, масла вершкового, сметани, молока в заклади дошкільної освіти та навчально-виховні комплекси міста в межах суми до 200 тисяч гривень на кожен товар по одноразових угодах.

2.Управлінню освіти і науки при поставці товару, що вказаний в п. 1 даного рішення не перевищувати діючий ціновий діапазон закупівельних цін на свинину вирізну, печінку яловичу, масло вершкове, сметану, молоко згідно статистичних даних по м. Тернополю на момент поставки.

3.Укладання одноразових угод з суб’єктами господарської діяльності здійснювати до укладання договору на закупівлю з переможцем конкурсу процедури відкритих торгів на свинину вирізну, печінку яловичу, масло вершкове, сметану, молоко.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.