Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення електронними квитками працівників державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду для виконання покладених на них службових обов’язків

 

З метою забезпечення працівників державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов'язків відповідними електронними квитками, належного функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Тернополя, відповідно до Законів України «Про Національну поліцію», «Про Службу безпеки України», «Про Державну службу спеціального зв'язку та захисту інформації України», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Забезпечити правом безоплатного проїзду в громадському транспорті загального користування м. Тернополя працівників державних органів, яким законодавством надано право безоплатного проїзду всіма видами міського пасажирського транспорту для виконання покладених на них службових обов’язків, в межах бюджетних асигнувань, за наявності неперсоніфікованого електронного квитка та службового посвідчення встановленого взірця.

2.Оператору електронних систем у м. Тернополі виготовити та передати в користування державним органам у м. Тернопіль, яким законодавством надано право безоплатного проїзду для виконання покладених на них службових обов’язків, необхідну кількість неперсоніфікованих електронних квитків для забезпечення безоплатного проїзду працівників.

3.Управлінню соціальної політики забезпечити фінансування виготовлення електронних квитків, вказаних в п.1 даного рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.