Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд звернення ТОВ «Коменерго – Тернопіль 2»

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Коменерго – Тернопіль 2», з метою ефективного та оперативного надання житлово-комунальних послуг, керуючись ст.7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді, затвердженим Наказом Держжитлокомунгоспу України від 25.04.2005 №60, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Товариству з обмеженою відповідальністю «Коменерго – Тернопіль 2» дозволити укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «Коменерго – Тернопіль 4»та товариством з обмеженою відповідальністю «Коменерго – Тернопіль 5»договори на виконання послуг з управління та утримання об’єктів житлового фонду вказаних у додатку до рішення виконавчого комітету міської ради від 17.04.13р. №412 «Про визначення виконавця житлово-комунальних послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій» (до затвердження переліку житлово-комунальних послуг, право на здійснення яких визначається на конкурсних засадах), оформивши матеріали відповідно до чинного законодавства.

2.Вважати товариства вказані у п.1 даного рішення, виконавцями послуг з управління та утримання об’єктів житлового фонду вказаних у додатку до рішення виконавчого комітету міської ради від 17.04.13р. №412 «Про визначення виконавця житлово-комунальних послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій».

3.Рекомендувати підприємствам вказаним в п.1 даного рішення укласти із споживачами житлово-комунальних послуг відповідні договори, згідно чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.