Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про встановлення тарифів на постачання теплової енергії з альтернативних джерел для потреб КНП « Міської комунальної лікарні №3» Тернопільської міської ради

Рішення втратило чинність відповідно до рішення ВК від 21.11.2018р. №900

Розглянувши подані ТзОВ «Біоальтернатива» розрахунки на виробництво теплової енергії з альтернативних джерел для потреб КНП «Міської комунальної лікарні №3» Тернопільської міської ради, підготовлені відповідно до Закону України «Про теплопостачання» та Порядку формування тарифів на теплову енергію затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням тарифної комісії та відповідно проведеної процедури закупівель від 03.01.2018 р, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити для ТзОВ «Біоальтернатива» тариф на виробництво теплової енергії з альтернативних джерел для потреб КНП «Міської комунальної лікарні №3» Тернопільської міської ради в розмірі 1220,0 грн./ Гкал без ПДВ.

2.Структура тарифу на виробництво теплової енергії з альтернативних джерел для потреб КНП «Міської комунальної лікарні №3» Тернопільської міської ради, (додається).

3.Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.

4.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Стемковського.