Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів Дочірнього підприємства «Тернопільська енергосервісна компанія» Комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради

 

Розглянувши подані Дочірнім підприємством «Тернопільська енергосервісна компанія»
Комунального підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради розрахунки, підготовлені відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись Законами України «Про теплопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:
1. Встановити Дочірньому підприємству «Тернопільська енергосервісна компанія» Комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради тарифи на теплову енергію, її виробництво, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів на рівні:
тариф на теплову енергію – 1 429,33 грн/Гкал (без ПДВ) за такими складовими:
тариф на виробництво теплової енергії – 1 423,19 грн/Гкал (без ПДВ);
тариф на постачання теплової енергії – 6,14 грн/Гкал (без ПДВ).
2. Встановити Дочірньому підприємству «Тернопільська енергосервісна компанія» Комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради структуру тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів згідно з додатками 1, 2, 3.
3. Рішення набирає чинність з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.
4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради, опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Стемковського.