Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 04.05.2016р. №376 «Про затвердження реєстрів»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про адміністративні послуги», «Про внесення зміни до пункту 9 розділу V "Прикінцеві положення" Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №158 від 03.07.2018 Про затвердження Порядку проведення технічного обстеження і прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт, Постановою Кабінету Міністрів України від 07.06.2011р. №461«Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів» виконавчий комітет Тернопільської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.05.2016р. №376 «Про затвердження реєстрів», а саме включити наступні послуги:
1.1. А-27-08Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації (індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, будівлі і споруди сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робітрозташованих в межах міста Тернополя).
1.2. А-27-09Внесення змін до декларації про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта / декларації про готовність до експлуатації об’єкта, що за класом наслідків (відповідальності) належить до об’єктів з незначними наслідками (СС1) / декларації про готовність до експлуатації самочинно збудованого об’єкта, на який визнано право власності за рішенням суду / декларації про готовність об’єкта до експлуатації (індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, будівлі і споруди сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робітрозташованих в межах міста Тернополя)
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань управління якістю І.С. Хімейчука.