Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період на 2018-2019 роки

 

З метою забезпечення в м. Тернополі безперебійного руху транспорту, перевезення пасажирів і вантажів та ліквідації наслідків можливих стихійних явищ у зимовий період 2018-2019 років, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.03.1994р. №198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:
1. Керівникам підприємств, організацій і установ усіх форм власності виділяти в розпорядження ТОВ «Авакс Проф», ТМШРБП «Міськшляхрембуд» та підприємств, що обслуговують житловий фонд міста транспортні засоби, спеціалізовану техніку згідно з додатками 1,2 (додаються).
2. ТОВ «Авакс Проф», ТМШРБП «Міськшляхрембуд»
та підприємствам, що обслуговують житловий фонд міста усіх форм власності забезпечити:
- укладання договорів з підприємствами, організаціями та установами на виділення транспортних засобів і спеціалізованої техніки зазначеної у додатках 1,2;
- до 15.10.2018р. завершення ремонту, підготовку спеціалізованої техніки та необхідну кількість протиожеледних матеріалів;
- 3-денний страховий запас паливно - мастильних матеріалів;
- першочергове зимове утримання проїзної частини вулиць, якими проходять маршрути міського громадського транспорту, розташованих на ухилах, згідно з додатком 3 (додається).
3. Управлінню надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради забезпечити страховий запас паливно - мастильних матеріалів (3 тонни бензину та 3 тонни дизельного пального).
4.Управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку, комунальному підприємству «Тернопільелектротранс», комунальному підприємству «Міськавтотранс» та суб’єктам господарювання, які здійснюють міські пасажирські перевезення забезпечити готовність роботи громадського транспорту загального користування згідно затверджених розкладів руху.
5. Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс»
забезпечити цілодобове чергування аварійного тягача на базі «КрАЗ» з триденним запасом пально-мастильних матеріалів.
6. Керівникам підприємств, установ, організацій та суб’єктам підприємницької діяльності забезпечити:
- належне утримання зупинок громадського транспорту та під’їздів до автозаправних станцій згідно з додатками 4,5 (додаються);
- прийняття оперативних заходів з розчищення і вивезення снігу з прилеглих та закріплених територій на випадок снігових заметів.
7. Створити координаційний штаб згідно з додатком 6 рішення (додається).
8. Вважати такими, що втратили чинність пункти 1-6 рішення виконавчого комітету №721 від 10.10. 2017р. «Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період 2017-2018 років».
9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського.